Nya Pearl Executives - Elfriede och Karl Tappauf

På sin väg till nivån Pearl Executive har Elfriede och Karl Tappauf från Österrike gjort det till sitt personliga uppdrag att göra tillvaron mer njutbar och angenäm för varje person de kommer i kontakt med.  
Genom den unika möjligheten att förändra en människas liv genom inte bara produkterna, utan även affärsmodellen, har Elfriede och Karl fått många Synergy Team Members att öppna ögonen för bestående lycka genom hälsa och trygghet.

De bygger upp deras team och delar Synergy-produkter genom att hitta fem nya ”Synergy-vänner”, som Elfriede kallar dem. När detta är slutfört tar hon itu med att träffa vännerna till hennes ”Synergy-vänner”. Det får både hennes företag och bekantskapskrets att växa kraftigt.

Det här paret vet hur de hjälper sitt team, och fungerar efter samma principer som varje kundtjänstavdelning med självaktning skulle göra: det som Elfriede kallar ”högintensiv support”.

Elfriede och Karl säger att de är skyldiga ett stort tack till sin sponsor Alois Spicak, som gav dem en möjlighet som den sex personer stora familjen aldrig kunde ha föreställt sig.

Som mamma kände Elfriede på samma sätt som många andra mammor när det gällde att hitta ett flexibelt jobb.

”Jag behöver ha min familj och mitt yrke under ett och samma tak”, säger Elfriede. ”Jag behövde ett arbete där jag kunde göra upp mitt eget schema och mina egna tider, ett arbete där jag kunde se den stora helhetsbilden bakom själva karriären. Synergy uppfyller alla de anställningskraven som jag satte upp åt mig.”

Elfriede och Karl har inspirerats av starka ledare för att ta sig vidare mot titeln Pearl Executive. Personer som de tvåfaldiga Presidentials Dianne Leavitt och Mark Comer, Emerald Executive Bart Woodcook och General Manager Erich Dengg är Elfriedes förebilder. De har stöttat, motiverat och handlett henne genom alla med- och motgångar.

”Under vår tid med Synergy har vi utvecklat stora team med starka ledare”, säger Elfriede. ”Stort tack till våra team för deras orubbliga tro på och passion för Synergy WorldWide. Jag älskar det här företaget.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us