Synergy utnämns till ett av ”USA:s hälsosammaste företag” – igen!


För sjunde året i rad är Synergy WorldWide/Nature's Sunshine med på Interactive Healths lista över ”USA:s hälsosammaste företag”.

International Health (IHS) utvärderar fler än 1 400 företag varje år och 2013 fick endast 68 företag ta emot den här utmärkelsen. Inte nog med det, NSP/Synergy är ett av tre företag i USA som har lyckats få den här utmärkelsen sju år i rad!

”Vi är mycket stolta över att återigen ge den här utmärkelsen för USA:s hälsosammaste företag till Nature's Sunshine”, säger Joseph O'Brien, koncernchef och CEO för Interactive Health. ”Dessa företag har skapat en hälsosam arbetskultur som går mycket längre än att bara hjälpa anställda i riskzonen att förbättra sin hälsa. De har hittat kreativa sätt att göra det roligt att nå målsättningar för både individer och företaget i stort,” säger O'Brien.

Synergy WorldWides uppdrag är att förbättra liv över hela världen genom att tillhandahålla innovativa och högkvalitativa lösningar för hälsa. Som en del i det uppdraget uppmuntrar vi våra medarbetare att leva hälsosamt. Vår hälsosamma arbetskultur omfattar en rad olika program under året. Bland annat:

En 12 veckor lång konditionsutmaning
En fem kilometer lång löpartävling
Ett program för att promenera mera under oktober månad
Återbetalningar för gymmedlemskap
En årlig hälsomässa
Kostnadsfria företagsprodukter m.m.

Anställda väljer de program och aktiviteter som de vill delta i och blir belönade för sitt deltagande.

Programmet fungerar jättebra! Ett stort antal anställda på Nature's Sunshine och Synergy har förbättrat sin hälsa inom en rad olika nyckelområden, såsom sänkt blodtryck, lägre kolestrol- och triglyceridvärden, och förbättrade glukosnivåer i blodet.

Greg Probert, NSP Chief Executive Officer, är mycket nöjd. ”Vi tycker om att vara ett av USA:s hälsosammaste företag”, säger han. ”Det här visar vårt pågående och obevekliga engagemang för att leva hälsosamt. Våra anställda tar kontrollen över sina liv. De håller sig i utmärkt fysisk form med hjälp av vårt friskvårdsprogram och andra förmåner. Vi är mycket stolta över att återigen få ta emot den här utmärkelsen.”

Christine Frazier, Manager of Insurance Benefits and Wellness vid NSP säger: ”Nature's Sunshine/Synergy WorldWide är en del av en väldigt exklusiv elitgrupp som har uppnått den här statusen. Våra anställda blir mer och mer hälsosamma och hjälper även andra att bli det.   Anställda som är friska och håller hälsan skapar ett starkare och effektivare företag. Det är inte bara snack, vi gör verkligen det vi säger.”

Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us