Ny General Manager utsedd för Skandinavien

Benjamin Clarholm-Anton har blivit utsedd till General Manager för Synergy i Skandinavien med ansvar för marknaderna i Finland, Norge, Sverige, Danmark och Island från och med 11 maj 2015. Benjamin var tidigare Sales and Marketing Director för Synergy Europe.

Innan Benjamin flyttade till Sverige för att stödja General Managers i Europa arbetade han som Sales and Marketing Manager för Asien och Stillahavsområdet. Han har gett oss en ovärderlig hjälp hittills med evenemang och andra initiativ som är svåra att hantera från huvudkontoret i USA. Benjamin är kompetent, arbetar hårt och har den erfarenhet som behövs för att utveckla Synergy i Skandinavien.

Han har tidigare arbetat inom EU och andra internationella organisationer i Belgien, Uganda, Kenya och på Haiti. Sedan 2012 har Benjamin arbetat för Oriflame, ett europeiskt direktförsäljningsföretag. Han var där ansvarig för försäljnings- och marknadsföringsprojekt i Thailand, Laos, Kambodja, Myanmar och Indonesien. Benjamin är född och uppvuxen i Sverige och pratar förutom svenska även flytande engelska, norska och franska. Han har en magisterexamen i statsvetenskap och internationella relationer från Uppsala universitet och även en magisterexamen i sociologi från University of Connecticut i USA.

Vi på Synergy WorldWide vill ta tillfället i akt och tacka Bengt Emanuelsson för de sex år han ägnat åt att expandera Synergys europeiska marknader som General Manager. Han började arbeta för Synergy i april 2009 och har varit en starkt bidragande orsak till tillväxten i Europa under de senaste åren. Vi är tacksamma för hans engagemang och hårda arbete, och vi önskar honom lycka till i framtiden.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us