Team Manager Academy – varför du behöver vara där!


När du har vaknat efter en perfekt natts sömn, till en slående utsikt över de österrikiska alperna, ätit en femstjärnig frukost och tagit ett dopp i den lyxiga poolen eller spaet, förstår du varför Synergys Teammedlemmar inte kan vänta på att kvalificera igen för Team Manager Academy i Tyrolen.

Team Manager Academy är utformad för att utbilda, motivera och inspirera kvalificerade Teammedlemmar som har uppvisat sin förmåga att bygga upp en stark och växande Synergy-organisation. Årets evenemang varar i tre nätter och fyra dagar och hålls den 25-28 juni, och kvalificeringsperioden slutar den 31 maj.

Kim Bradley från Storbritannien fick den unika möjligheten att delta i Team Manager Academy 2014. Bara två månader efter evenemanget, när hon hade implementerat de principer hon lärde sig och ledde med iver, kvalificerade hon för Team Manager Academy igen 2015. Synergy WorldWide ställde några frågor till Kim om hennes första TMA-erfarenhet och hennes svar är mycket talande.

Synergy: Vad var dina första tankar när du anlände till Interalpen Hotel i Österrike?

Kim: Omedelbart, efter att jag kört fram till hotellet, visste jag att det var det bästa hotell jag någonsin sett. Landskapet omkring mig var fantastiskt vackert och jag kunde nästan inte fatta hur lyxigt det var och hur fint beläget det var. Bara tack vare det kände jag mig så omtyckt, omhändertagen och speciell. Du kan känna att Synergy som företag verkligen uppskattar all tid du har satsat, inte bara under året, utan under alla år du har varit med. Du kan känna att du tas på allvar och att du är uppskattad. Det är en stark känsla och den driver dig framåt.

Synergy: Hur var det att spendera några dagar med andra inflytelserika Synergy-ledare?

Kim: Jag blev vän med Europas bästa ledare. Efter jag träffade dem på Team Managers Academy träffade jag dem igen på Summit och kunde skapa relationer, även utanför mitt team. Vi kan dela idéer med varandra och förstå hur andra utför saker. Många av idéerna kan användas i mitt eget team. Strategiska allianser skapas, du skapar nya kontakter och vet vilka möten som hålls över hela Europa. Jag håller kontakten med de här personerna genom sociala medier. Det hjälper mig att utvidga min vänskapskrets i en större skala.

Synergy: Fanns det någonting unikt med de utbildningar som hölls?

Kim: Utbildningarna träffade mitt i prick vad gäller att lära ut de aktiviteter jag behöver för att vara framgångsrik och förklaringarna var mycket grundliga. Jag kom på nya idéer som jag kan använda i min verksamhet. De hjälper mig att bygga upp mitt självförtroende. Jag tror att jag kan ta min verksamhet till högre nivå. Det är också enkelt att känna så när man minglar med personer på ledningsnivå som har bevisat att det är möjligt. Jag insåg att de som uppnådde höga titlar är vanliga människor precis som jag, de har bara varit verksamma längre. Jag kände att jag åkte från utbildningarna som en starkare, mer kapabel person.

Synergy: Vad är ditt favoritminne från Team Manager Academy?

Kim: Jag älskade lagarbetesövningarna utomhus. Du känner säkert till känslan man kan ha i skolidrotten när man känner sig generad över ifall man kommer att kunna prestera bra? När du utför TMA-aktiviteterna upplever du det motsatta. Alla hjälper dig och hejar på dig. Du stöttas oberoende av din prestation. En av evenemangen var prickskytte med en laserpistol och jag har aldrig använt ett gevär förut i hela mitt liv. Jag fick till slut fyra eller fem träffar och det kändes som en enorm bedrift. För mig symboliserade övningen att tänja på din komfortzon. Jag vet att vi genom andras uppmuntran kan växa som personer.

Synergy: Efter du hade deltagit i TMA 2014, var det viktigt för dig att kvalificera igen?

Kim: Jag vill återvända igen varje år, men känner starkt att jag inte vill återvända ensam. Jag har ägnat hela året åt att hjälpa andra medlemmar i mitt team att kunna åka dit. Jag har ett fotografi som jag tittar på med en rad av tomma stolar och jag tänker på mina lagkamrater i dessa stolar. Erfarenheten betydde så mycket för mig att jag omedelbart efter att ha lämnat Österrike började fundera över hur många personer jag kunde ta med mig tillbaka. Team Manager Academy är en katalysator för verksamhetstillväxt. Men om du vill delta finns det inte mycket tid kvar att kvalificera dig så du måste fatta ett beslut nu. Du vill inte vänta 12 månader till på att få delta. 

Vi hoppas få se många som kvalificerar igen för årets Team Manager Academy, men precis som Kim säger, vi hoppas få se dem som kvalificerar igen ta med sig grupper av förstagångskvalificerare till Österrike för en upplevelse för livet. Mer än 40 individer har redan kvalificerat och vi hoppas få se många fler som kvalificerar under de kommande månaderna.


Klicka här för att läsa Första numret av Legacy eMagazine för 2015

CONVERSATION

Instagram

Follow Us