Synergy WorldWides globala Facebook-sida

Alla befintliga Facebook-sidor för Synergy WorldWide är nu samlade under Synergys nya globala sida på www.facebook.com/synergyworldwide.

Du hittar nu det Facebook-flöde som du letar efter under en och samma webbadress, oavsett om du bor i Asien, Europa eller Nordamerika.

Den globala Facebook-strukturen utformades för att hjälpa internationella varumärken att upprätthålla en enda sida, samtidigt som upplevelsen anpassas för olika användare över hela världen. Globala sidor har en och samma räknare för antalet personer som gillar sidan, men profilbilden, bakgrundsbilden, inlägg och språk visas på olika sätt i olika regioner.

Om du bor i ett land som redan har en regionsspecifik Facebook-sida kommer du automatiskt att föras vidare till den sidan när du använder Sy
nergys webbadress för Facebook. Om du t.ex. bor i Rom kommer du automatiskt att föras vidare till Italiens Facebook-sida, inte den globala sidan. Om du bor i ett land som inte har en regionsspecifik Facebook-sida kommer du automatiskt att föras vidare till den globala sidan. På den globala sidan publiceras endast inlägg som gäller för alla regioner.

Vill du se vad som händer på olika Synergy-marknader runt om i världen? Gå till Synergy WorldWides Facebook-sida och klicka på ikonen direkt till höger om knappen Dela. Klicka sedan på Ändra region i nedrullningslistan. Därifrån kan du välja vilket lands Facebook-sida du vill se. Landet som du sparar som ditt kommer att visas varje gång du besöker Synergys Facebook-sida.

Om du inte redan gillar Synergys Facebook-sida – se till att göra det NU. På så sätt får du tillgång till uppdateringar från Synergys ledning och blir mer involverad i Synergy-familjen.

Den globala Facebook-sidan gör det möjligt för oss att föra samman våra fans. Den här utvecklingen av vår marknadsföringsstrategi för sociala medier är ännu ett steg i rätt riktning för Synergy att fortsätta expandera och sprida sitt budskap över hela världen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us