Synergy sponsrar olympisk roddtränare på en fyra månader lång resa


Kjell Tore Solvang coachade Norges landslag i rodd under många år och ledde laget till tre olympiska guldmedaljer, fyra VM-guld och fyra EM-guld. Han är Norges mest framgångsrika coach i sommarsporter genom tiderna.


Kjell har arbetat med långdistansatleter i världsklass och han tror på människans förmåga. Om man vill uppnå fantastiska resultat gäller det helt enkelt att träna stenhårt och aldrig ge upp. Det handlar om att prioritera. Trots sina många framgångar inom rodd vet han med säkerhet att han vill uppnå nya mål.

Så den 2 maj 2015 tog han sig an sin största och mest ansträngande utmaning hittills.

Kjells kommande fyra månader kommer att bestå av 10-12 timmar rodd per dag. Han ror från den svenska kusten i söder, längs med Norges kust norrut, hela vägen till den ryska gränsen. Det här är onekligen en otroligt mödosam uppgift, men Kjell har en ordentlig sporre för att slutföra resan: han samlar in pengar till barn med hjärntumörer.

Han kommer att fiska från sin båt och antingen sova i båten eller i ett tält på land. För att klara resan har han ett stort lager med Synergyprodukter – ProArgi-9+, Mistify, Phytolife och e9.

Hans resa kommer att dokumenteras och sändas i en av Norges största TV-kanaler. Synergy WorldWide kommer också att följa Kjells resa över sommaren och vi hejar på honom från vårt huvudkontor i Utah.

”Be inte om en lätt resa, be om en stark rygg.”
– Kjell Tore Solvang

CONVERSATION

Instagram

Follow Us