Synergy utnämnt till ett av USA:s hälsosammaste företag för åttonde året i rad

Interactive Health utvärderar anställdas fysiska hälsa på fler än 2 000 företag i USA. Medarbetare på Synergy WorldWide och Nature's Sunshine Products deltar i den här utvärderingen.

För åttonde året i rad har Interactive Health utnämnt Synergy och NSP till ett av USA:s hälsosammaste företag år 2014. Färre än 8 procent av de företag som analyserades fick den här utmärkelsen och bara ett enda företag har fått priset åtta år i rad.

Synergy är ett företag som värdesätter sina kunders hälsa över allt annat och vi lever som vi lär. Synergys företagsgrupp består av individer som hela tiden utvärderar och förbättrar sin hälsa. Nyligen samarbetade Synergys anställda för att hantera sin vikt med SLMsmart-systemet och de skördade väldiga framgångar. Varje år deltar anställda i många olika företagssponsrade program som håller dem aktiva och välinformerade när det gäller kosthållning. Utöver detta är Synergys produkter en viktig del av de anställdas dagliga rutiner. Dessa produkter är en av grundstenarna för optimal hälsa.

Hälsosamma medarbetare betyder stark och produktiv personal. Synergy WorldWide sätter sina målsättningar högt och planerar att fortsätta skapa bestående framgångar inom detta område.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us