Boxningsmästare upptäcker kraften i Synergys produkter

Boxningsmästare Malin Hermansson har tränat målmedvetet och fokuserat alltsedan hennes föräldrar gav henne en sandsäck vid 14-års ålder. 

"Boxning är en otroligt intensiv sport och det passade mig perfekt, säger Malin. "Jag behövde ett utlopp för all min energi, och det är precis vad boxningen gav  mig."

Hon hängde upp sandsäcken på sin veranda där hon hoppade runt och försökte träffa den. Det tog inte lång tid innan hon föll för sporten, och hennes kärlek till boxningen har bara blivit starkare. Uppvuxen i Fagersta, slösade Malin inte någon tid med att påbörja sin träning.

"De två viktigaste bitarna i träningspusslet är att ha rätt människor runt dig och att ta väl hand om din kropp." säger hon.

Sedan Synergys produkter blivit en självklar del av hennes träningsprogram, har Malin ännu högre förhoppningar på sin idrottsframtid och ser fram emot vad hon kan uppnå med produkterna. Malin har en stark tro på produkterna eftersom de ger henne "den extra pushen som kan ta hennes kampsportskarriär till nästa nivå."

"I början brukade jag gå till en gammal övergiven skola i närheten av där jag bodde, " säger hon. "Lokalen hade en riktig underground-känsla och var väldigt gammal och kall, men laget jag tränade med var fantastiska... vi tillbringade mycket tid där tillsammans."

Efter några års träning gick Malin sina första matcher, och ytterligare några år senare hamnade hon i Karlstad där hon gick med boxningsklubben BK 1925. Där vann hon tre silver och ett guld, alla i olika viktklasser. Och hennes imponerande meritlista slutar inte där. Hon har följande titlar som styrker hennes talang:

 1. Falken Cup, Silver, 2009
 2. Mellansvenska Mästerskapen, Silver, 2011
 3. Falken Cup, Guld, 2011
 4. Svenska Mästerskapen, Silver, 64 kg, 2012
 5. Svenska Mästerskapen, Silver, 54 kg, 2013
 6. Falken Cup, Guld, 2013
 7. Mellansvenska Mästerskapen, Silver, 2013
 8. Golden Girl, Silver, 2014
 9. Svenska Mästerskapen, Silver, 60 kg, 2014
 10. Svenska Mästerskapen, Guld, 57 kg, 2015
 11. Nordiska Mästerskapen, Brons, 2015

Nu har Malin flyttat till Örebro, och nyligen börjat träna MMA (Mixed Martial Arts) som snabbt blivit till en ny favorit. Hon representerar för närvarande Örebro Boxningsklubb och är för tillfället mitt uppe i ett omfattande träningsprogram både i och utanför ringen. Malin har högt flygande planer för framtiden och Synergy ser fram emot att stödja hennes väg till framgång.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us