Möt Skandinaviens SYNERGY-sponsrade idrottare


Allt från professionella golfare och paddlare, till olympiska guldmedaljörer och längdskidåkare i världsklass har med hjälp av SYNERGYs produkter blivit mer konkurrenskraftiga i sina idrotter.  Vi har presenterat Skandinaviens SYNERGY-sponsrade elitidrottare en efter en, allteftersom de satt sin tilltro till SYNERGYs produkter. Låt oss på nytt bekanta oss med de talangfulla individer som litar till SYNERGYs produkter för träning och tävling.

Tommi Pulli
Finland

Tommi är en olympisk speedskater från Seinäjoki, som tävlat i många internationella mästerskap. Han representerade Finland vid vinter-OS 2014, vann flera juniormästerskap 2011 och 2012, och tog tre medaljer, varav två silver vid Junior-VM i skridsko. Med hjälp av SYNERGYs produkter är Tommi förhoppningsfull om att kunna uppfylla sina speedskating-drömmar.

Teemu Putkonen 
Finland

Efter att ha studerat och spelat golf i Florida under ett år blev Teemu proffs  2011, och spelar för tillfället på Asientouren och PGA Kina. Han blev första finska spelare på Europatouren med spel i England, Tyskland och Skandinavien, och som ny förespråkare för SYNERGYs produkter hoppas Teemu bli ännu mer konkurrenskraftig  på touren.

Anders Olsson
Sverige

Från Hagfors i Värmland, kommer den flerfaldiga paralympiska guldmedaljören och världsrekordsinnehavaren Anders Olsson. 2005 lyckades Anders med bedriften att staka det 90 km långa Vasaloppet i sin skidkälke, och 2011 vann han den berömda simtävlingen från fängelseön Alcatraz till fastlandet. Under loppet av 3 Paralympics har han vunnit  6 medaljer, varav 3 guld, 1 silver och 2 brons. SYNERGY är stolta över att sponsra en idrottsman som visar sådan ihärdighet och fortsätter att bryta barriärer inom idrotten.

Malin Hermansson
Sverige

Hon fick sin första sandsäck redan vid 14-års ålder, och har sedan dess lagt all sin kraft på att bli så bra som möjligt i boxning. Malin är född i Fagersta, och är svensk mästare i 57-kilosklassen, 2015. I år ska hon försvara sin titel, och även ställa upp i Nordiska mästerskapen i april. Malin började nyligen träna MMA (Mixed Martial Arts) och hoppas med hjälp av SYNERGYs produkter kunna fortsätta utvecklas och bli mer konkurrenskraftig som idrottare och en ännu svårare motståndare.

Håkon Mikalsen
Norge

Som professionell skidåkare har Håkon representerat det Norska landslaget vid U23-VM och världscupen i längdskidåkning. Våren 2012 blev han erbjuden en plats i den norska VM-truppen, men tvingades sluta på grund av en okänd sjukdom. Håkon har använt SYNERGYs produkter sedan 2014 och är övertygad om att de hjälper honom prestera på högsta nivå. Tidigare i år tävlade Håkon i de Norska mästerskapen och hoppas nu kunna fortsätta sin resa mot toppen.

Hakeem Teland
Norge

Hakeem har använt SYNERGYs produkter sedan han var 13 år gammal. Han är norsk juniormästare  och nordisk mästare i kajak och har vunnit 13 guld i de norska juniormästerskapen och 6 guld i de nordiska juniormästerskapen. Hakeem vill fortsätta utvecklas och hoppas på att få representera Norge i Europamästerskapen. Hans målsättning är ett OS-guld i kajak 2020.

Anders Wilmann
Norge

Anders är en norsk roddare från Trondheim som är trefaldig mästare i 4 x 500 meter stafett, och 2016 blev hans lag även nordiska mästare på samma distans. Anders har använt SYNERGYs produkter sedan början av 2015 och hoppas att vidhålla sin form även i framtiden för att kunna fortsätta tävla på högsta möjliga nivå.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us