KAMPANJEN FÖRLÄNGS TILL OCH MED 31 MAJ 2016

PROARGI-9+ SPECIAL: KÖP 2 OCH FÅ 1 GRATIS!

Till och med 31 maj 2016 kommer våra svenska distributörer få en gratis förpackning ProArgi-9+ vid varje köp av detta 3-pack, det vill säga att du får tre boxar ProArgi-9+ (120 CV) men betalar till priset av två! Du sparar upp till 25% av ordinarie pris på ett 3-pack med denna kampanj.

OBS! Du köper 3, betalar för 2. Du får alltså endast en fri förpackning om du köper detta erbjudande, detta erbjudande gäller inte när du beställer andra produktpaket som innehåller ProArgi-9+.

Vill du ta del av erbjudandet?

KLICKA HÄR

Passa på att köpa nu! Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2016 och finns tillgängligt via Autoship eller direktorder. Det går även att kombinera detta erbjudande med ordinare paketlösningar för att aktivera nya medlemmar.

OBS! Om du väljer att lägga denna promotion som ditt Autoship-paket för kampanjperioden så kommer du när kampanjen är över att bli kvar med ordinarie 2-pack och betala fullpris för ett vanligt 2-pack ProArgi-9+. Så om du inte önskar det kom ihåg att höra av dig till kundtjänst i tid och ändra din Autoship till det paket du önskar.

ProArgi-9+ är en av Synergy WorldWides bästsäljande produkter, vilket en stor mängd nöjda användare både bekräftar och aktivt rekommenderar. Dess unika förmåga att påverka och stödja kroppens prestationsförmåga gör den mycket uppskattad. Varje sats av ProArgi-9+ testas hundratals gånger för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us