ELITE HONORS I FOKUSProgrammet Elite Honors låter teammedlemmar över hela Europa lägga grunden till starkare verksamheter med hjälp av bestämda målsättningar varje månad.

Under januari kvalificerade sig 321 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det betyder att 321 nya distributörer registrerade sig och att fler än 1 000 nya kunder började använda Synergys produkter. Teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors har upptäckt att Elite Honors inkomstmodell är precis vad deras verksamheter behöver.

Grattis till alla er som hittills har nått framgångar med hjälp av Elite Honors! Här följer ett par insikter om Elite Honors från de teammedlemmar som nyligen lyckats kvalificera sig:

Björn Schirlbauer
En av anlednigarna till att Björn tror fullt och fast på Elite Honors är för att det skapar både ett engagemang och snabba resultat. Hans erfarenhet inom Elite Honors visar på att de som vill se resultat använder inkomstmodellen för att den på ett effektivt sätt ökar kundvolymen.

“Du ser din verksamhet växa snabbare”, säger Björn. Du får dessutom möjlighet att nå en Go Elite-bonus genom att använda modellen.

Elite Honors sätter enligt Björn ingen extra press på honom att jaga nya kunder, tvärtom har han genom att omge sig med duktiga distributörer insett att allt faller på sin plats när varje individ lägger ner lika mycket tid och kraft som han själv gör på att kvalificera sig för Elite Honors.

Siv-Britt Häggqvist
Siv-Britt har uppnått Elite Honors vid flertalet tillfällen och tillskriver sin framgång en blandning av kunskap om företaget och hög arbetsmoral. “Ge dina vänner möjligheten att lära sig om företaget och produkterna”, säger hon. Gör du ditt jobb så kan du sola dig i glansen när dina kunder och distributörer sen berättar sin egen framgångssaga.

För att nå framgång är det viktigt att sätta upp realistiska målsättningar, och hon anser att hennes prestationer till stor del beror på hennes förmåga att fokusera på vad som behöver göras för att nå målet.

“När vi uttalar ett mål för oss själva har vi lättare att visualisera det”, säger Siv-Britt. “Det borde inte vara några svårigheter att lägga ner några timmar i veckan på … framförallt inte när du tydligt ser att hårt arbete lönar sig”.

Sigga Dóra Matthiasdottir (Island)
Sigga Dóras målsättning är att nå toppen, och enligt henne är Elite Honors vägen dit.

“Med Elite Honors är det enkelt att behålla fokus och samtidigt både sätta sina mål och behålla det man uppnått”, säger hon.

Hon vet hur viktiga Synergys produkter är, och som ledare strävar hon efter att visa så många som möjligt hur spännande en framtid inom Synergy kan vara.

“Jag ber alltid mina distributörer att ta våra produkter till sina hjärtan“, säger hon. “För nya distributörer är Elite Honors ett enkelt verktyg som alla kan använda för att skapa en sund verksamhet“.

Hon hävdar bestämt att med hårt arbete, där Synergys produkter står i centrum, och en personlig kontakt med potentiella kunder och distributörer kan vara en avgörande faktor på vägen till framgång.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us