Han Tae Hwang ansluter till Triple Presidential Ranks


Han Tae Wang från Korea ansluter sig nu till Synergys Triple Presidential Ranks, tillsammans med Mark Comer och Yun Tae Hwang. Han Tae Hwang är Yun Tae´s bror och affärspartner. Han är den tredje Synergy-distributören som lyckats med bedriften att uppnå denna prestigefyllda titel. Synergys personal och distributörer världen över applåderar Han Tae för denna spektakulära och imponerande bedrift.

Även om Han Tae idag uppnått otrolig framgång med Synergy, så har hans väg till framgången inte varit spikrak. Trots att hans äldre bror Yun Tae upplevde en otroligt ekonomisk framgång med Synergy, tackade Han Tae artigt nej till Yun Tae´s rekommendationer om att gå med i Synergy varje dag under tre månader. Han förberedde sig trots allt för utlandsstudier och var inte alls intresserad av några affärsmöjligheter. Det var inte förrän Han Tae såg hur Synergys produkter hjälpte hans bror och far som han snabbt ändrade sitt svar till ett entusiastiskt "ja" och blev Synergy-distributör.

På bara några år upplevde Han Tae en drastisk förändring i sitt liv. Han Tae var en student med ansträngd ekonomi, som nu njuter den livsstil han alltid velat ha 20 år tidigare än han vågat hoppats på. Han Tae är särskilt glad över dörrarna hans nyfunna finansiella ställning har öppnat för hans familj.

"Sedan jag blev Synergy-distributör har jag insett nöjet i att leva efter mottot, "Att ge är bättre än att få," säger han.

Förutom sin goda hälsa har Han Tae har nu inte bara tillräckligt med pengar för att ta hand om sin familj, han har också gott om tid att spendera med dem.

"Det är en anmärkningsvärd förändring," säger Han Tae. "De två saker jag är mest tacksam för här i livet är i första hand min familj, och sedan Synergy."

Han Tae har några goda råd till nya Synergy-distributörer: ha ett bestämt mål, var pålitlig, ha en positiv inställning, fortsätt alltid att sträva mot nya mål, och bryr er om era medmänniskor.

Klicka här för att läsa mer om Synergys Triple Presidentials.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us