Synergy´s NYA V3-system


Nu kan kunder i Sverige prova Synergy's V3-system, som innehåller tre populära Synergy-produkter, ProArgi-9 +, Mistify och Phytolife —till rabatterat kundpris!

Vi vill att alla ska kunna prova denna totala wellness-upplevelse till ett överkomligt pris så att alla kan uppleva fördelarna med dessa unika, vetenskapligt testade produkter.

NYTT pris med Autoship: €85 plus frakt
NYTT pris utan Autoship: €94 plus frakt
CV: 80

*Dessa priser är endast tillgängliga för kunder.

För beställning, ring Synergy´s kundtjänst på +46 20 10 91 40.

OM PRODUKTERNA

ProArgi-9+ innehåller aminosyrorna L-arginin och L-citrullin, tillsammans med C-, D- och B6-vitamin. När forskare vid the Hughes Center for Research and Innovation testat ProArgi-9 + har de funnit att dess formel markant och snabbt ökar nivån av kväveoxid i kroppen. Forskarna fann också att ProArgi-9 + kraftigt hämmar myeloperoxidas och hjälper till att minska oxidationen av LDL.

Mistify är ett flytande kosttillskott som innehåller B6-vitamin, acaibär och extrakt från grönt te. Detta fantastiska kosttillskott innehåller en härlig blandning av frukt -och bärextrakt, bland annat vindruvor, blåbär, hallon, tranbär, skogsbär och granatäpple.

Phytolife utvinns ur mullbärsblad och alfalfa. Synergy's PhytoLife består av en rik kombination av  klorofylliner (klorofyllinkopparkomplex) och pepparmyntsolja. Pepparmyntsoljan i Phytolife bidrar till en normal magfunktion och förvandlar vanligt vatten till en fantastiskt välsmakande dryck som du kan njuta av hela dagen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us