NY TEAM DIRECTOR: MIRVA MARTIKAINEN


Allvarliga hälsoproblem är dessvärre vanliga i Mirvas familj, därför är det livsviktigt för henne att se till att upprätthålla sin egen hälsa. I november 2011 bestämde hon sig för att, innan hon själv blev för gammal, hjälpa till att förbättra sin familjs hälsotillstånd, och i den processen blev hon intresserad av SYNERGYs produkter. Hon blev snabbt förvånad över hur effektivt produkterna påverkade familjens hälsa.

Mirva bor i Finland och är förutom entreprenör även sjuksköterska. Tack vare hennes yrke känner hon igen ett exceptionellt kosttillskott när hon ser ett, och hon står bakom SYNERGYs produkter till  100%.

"Att nå Team Director -nivån är ett tecken på att fler och fler människor uppskattar SYNERGYs produkter och använder produkterna  mer och oftare,” säger Mirva.

Mirva donerar varje år en summa till olika hjälporganisationer, bland annat till det lokala barnsjukhuset i Finland. Allteftersom hennes SYNERGY-verksamhet fortsätter att växa, planerar Mirva att öka sina donationer.

Mirva är väldigt stolt över att tillhöra SYNERGY, säger hon. För det finns inget bättre än att höra vilken skillnad SYNERGYs produkter har gjort i nöjda kunder och distributörers liv. Hon ser fram emot vad framtiden har att erbjuda henne och hennes team, och vet att SYNERGY WorldWide banar vägen mot optimal hälsa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us