Ny General Manager för Tyskland, Österrike och Slovenien!


Vi presenterar stolt det senaste tillskottet i Synergy Europas ledningsgrupp – Nader Poordeljoo!

Nader började med nätverksmarknadsföring för 15 år sedan och har varit i branschen sedan dess.

Nader föddes i Iran, men flyttade till Nederländerna vid 13 års ålder. Efter att ha avslutat sin skolgång, flyttade han 2001 till Tyskland där han fortfarande är bosatt. Nader talar persiska, holländska, tyska och engelska.

Vid flytten till Tyskland började Nader arbeta för ERGO Group, ett globalt försäkringsbolag, och upptäckte kort därefter nätverksmarknadsföring. Nader byggde upp några affärsverksamheter inom nätverksmarknadsföring, däribland ACN, fram tills att han fick ett skivkontrakt. Hans musikkarriär tog fart och flera av hans låtar hamnade på topplistorna.

Efter en lärorik och givande tid inom musikindustrin återvände Nader till näringslivet och blev försäljningschef för ett företag i byggbranschen som anförtrodde honom med att hantera nya företag i Tyskland, Österrike och Nederländerna. Han anställdes senare som försäljningschef för ett tyskt telekommunikationsföretag, och hans senaste position var en säljroll på företagssidan inom nätverksmarknadsföring.

ViSalus anställde 2014 Nader som försäljningschef för att underlätta öppnandet av marknaderna i Tyskland och Österrike. Det var under denna tid som Nader träffade och arbetade nära Europas Vice President Carmelo D'Anzi. Nader ansvarade för marknadsutveckling, marknadsföring, säljstöd och event management.

Naders erfarenheter inom direktförsäljning, företagsledning, och hans passion för entreprenörskap gör honom till den perfekta kandidaten för positionen.

Nader har blivit en naturlig del av Synergy och vi ser fram emot att följa utvecklingen i Tyskland, Österrike och Slovenien under hans ledning.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us