Ny Team Elite: Teri RigbyTeri Rigby från England är en affärskvinna att hålla ögonen på i framtiden. Bara månader efter att ha blivit Synergy-distributör är hon bara ett steg från att nå Executive Ranks.  Med nästan 30 års erfarenhet av nätverksmarknadsföring i bagaget kom Teri till Synergy med höga mål och ett team som drömmer om att ta Synergy UK och Synergy Europa till nästa nivå. Teri har sedan hon kom till Synergy rekryterat ett antal begåvade, framgångsrika människor till sitt team. Vad hon åstadkommit på såpass kort tid är verkligen anmärkningsvärt.

"De senaste månaderna har varit kaos, men ett bra kaos", säger Teri. "Alla ser till att saker och ting görs på rätt sätt från början. Mitt team är väldigt entusiastiska,  trots att alla inte är helt på det klara med vad vi gör ännu. Vad de vet är vi gör något bra. Vi har alla drabbats av Synergy-feber och energin inom företaget är fantastisk ".

Teri berättar att när hon började hos Synergy WorldWide var ett antal hennes affärspartners bara engagerade i verksamheten på deltid. Men den entusiasm de nu känner för Synergy och inför framtiden har lett till att samma människor nu är fullt engagerade.

På 70-talet, när Teri var 22 år gammal, bestämde hon sig för att bli distributör inom nätverksmarknadsföring. Hon nådde den högsta framgångsnivån inom företaget hon gick med i. Hennes makes jobb tog henne senare till Tyskland där de uppfostrade tre barn tillsammans. Teri flyttade så småningom tillbaks till England för att börja på ett nätverksmarknadsföringsföretag tillsammans med sin mor. Efter att ha spenderat 20 år inom nätverksmarknadsföring blev Teri en toppledare. Men när möjligheterna i Storbritannien krympte för dessa företag vände hon sig till ett företag med desto fler möjligheter: Synergy WorldWide.

"Vi kommer att skapa en stor Synergy- våg i Storbritannien," säger Teri. "För göra detta  till verklighet innebär det tidiga mornar och sena nätter för mitt team."

Förutom att ha uppnått Team Elite i April, har Teri också uppnått Go Elite 10-bonus och hon säger att Elite Honors resultatmodell varit enormt nyttig för hennes team när de som nya distributörer etablerar sig i branschen. De hakade på modellen omedelbart och blev med Teri's hjälp kvalificerade för Elite Honors. Teri lever som hon lär och försöker alltid att föregå med gott exempel."

"Mitt nästa mål att nå Pearl Executive innan september, men mitt riktiga, verkliga mål är att få alla jag arbetar med till en nivå i sin verksamhet där de verkligen presterar," säger Teri. "Jag känner ett ansvar för att se till att det går bra för dem och att det går bra ganska snabbt."

Att arbeta med Synergy har varit som en frisk fläkt för Teri. Ledningen har varit otroligt entusiastisk och stödjande och Synergy frammanar en ungdomlig livskraft som smittar av sig på hela hennes team. Hon känner att hon gör skillnad med Synergy och alla är förväntansfulla inför vad framtiden bär i sitt sköte.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us