Ännu ett rekordår för Synergy WorldWide

Synergy är ett företag på frammarsch!

Tillväxt och fokus på kvalitet gör företaget dynamiskt och konkurrenskraftigt inom både hälsotillskott och nätverksmarknadsföring. Vi är mycket stolta över att tillkännage att Synergy under verksamhetsåret 2014 slog alla tidigare tillväxtrekord! Synergys försäljning ökade markant med 18,3 % enligt Nature's Sunshine Products bokslutskommuniké. Detta tack vare Synergys ledning och teammedlemmar över hela världen. Synergy var otroligt framgångsrikt i Japan och Korea, och en stor del av Synergys fantastiska resultat under 2014 beror på otroliga ansträngningar av teammedlemmar på dessa marknader.

Synergys teammedlemmar är företagets livskraft och vi är mycket stolta över att arbeta med så många talangfulla och ambitiösa individer. Varje framgångsrikt år med Synergy möjliggörs av våra teammedlemmars dagliga interaktioner ute i fält. De kommunicerar Synergys vision: hälsa, ekonomiskt oberoende och högre livskvalitet.

”Det är en ära att representeras av entusiastiska individer som gör skillnad i världen – både i sina egna liv och andras”, säger Dan Norman, President för Synergy WorldWide. ”Vår tillväxt under 2014 bevisar att Synergys potential är gränslös, och vi är övertygade om att teammedlemmar över hela världen kommer att lägga ribban ännu högre.”

Hängivna teammedlemmar i kombination med enastående ledarskap, fantastiska evenemang, nya produktlanseringar och en mission att skapa bestående framgångar var nyckeln till framgång under 2014.

Stort grattis till era framgångar under 2014. Vi ser fram emot att samarbeta med er under 2015! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us