Ny Team Director i fokus: Renate Hope Jordal

Renate Jordal är född och uppvuxen i Bergen. Hon har alltid varit en väldigt kreativ person, vilket man ser bevis på i hennes surrealistiska målningar och den stora husrenovering som hon för närvarande genomför. Hon är även guldsmed, skulptör och frisör. Redan i tidig ålder lärde hon sig tänka som en entreprenör och dessa tankegångar är intakta än idag.

”Att vara egenföretagare är någonting som alltid varit en del av mitt liv”, säger Rentate. ”Jag har svårt för att jobba mellan nio och fem, och när jag gör det känner jag mig lite instängd. Så Synergy passar mig perfekt eftersom jag kan skapa helt egna målsättningar.”

Renate renoverar fortfarande sitt hus, men sedan sommaren 2014 har hon målat mindre och istället lagt mer tid på sin Synergy-verksamhet. Hennes fokus har fördubblat omsättningen för verksamheten och i mars 2015 blev hon utnämnd till Team Director.

Fröet till Renates framgångar såddes redan 2008 när Norges första ledare introducerade Synergys produkter på marknaden. Hennes egna positiva erfarenheter av V3-systemet har gjort Renate till en trogen Synergy-kund, men hon blev inte en distributör förrän hon själv testat och undersökt produkterna under ett helt år.

När Renate la i en högre växel under 2014 kändes det som att hon redan var Team Director. Den här attityden gjorde att saker och ting började gå framåt med stormsteg. Att bli Team Director är inte något som man uppnår på egen hand. Varje avancemang på rankingen handlar om en laginsats, snarare än en individuell prestation.Renate gillar att samarbeta och hon är en viktig del av flera olika grupper som stöder kvinnor inom nätverksmarknadsföring.

”Sedan jag började fokusera på min Synergy-verksamhet har jag prioriterat att hjälpa andra kvinnor förverkliga sina drömmar”, säger Renate. ”Jag vet vad jag måste göra för att få ut det jag behöver av livet, och jag har blivit väldigt engagerad i att hjälpa andra kvinnor göra samma sak.”

Att bli Team Director var ett av Renates första mål. Hon har insett att varje mål är lättare att uppnå om hon är medveten om sina egna tankegångar och kan ersätta negativa tankar med positiva.

 ”Jag talar om för personerna jag sponsrar att de inte ska vara rädda”, säger Renate. ”Alla drömmer om en bättre framtid och jag vill kunna hjälpa så många som möjligt att förverkliga sina drömmar. De är inte så långt borta som många tror.”

När Renate är klar med sin husrenovering kommer hon att fortsätta måla och lägga tid på att bli en bättre konstnär – hennes Synergy-verksamhet ger henne den flexibilitet hon behöver för att kunna göra det.

Vi ser fram emot att se vad hon skapar härnäst!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us