Elin Holmen förenar Synergy och träning för att hjälpa andra

Som tonåring var teammedlemmen Elin Holmen norsk juniormästare i längdskidåkning, en sport som kräver uthållighet och en otrolig kroppsstyrka. Elins idag mycket aktiva livsstil i Brumunddal håller samma tempo som hennes ungdom i skidspåren. Hon är fömodligen i bättre form än någonsin tidigare eftersom hon utöver längd- och utförsskidåkning, springer, gymmar och håller igång med fotboll, golf och andra sporter.

Elin är i trettioårsåldern och vet att det är viktigt att hon fokuserar på sin övergripande hälsa nu när hon står på topp. På så sätt blir det lättare att bibehålla både kropp och atletiska färdigheter under en lång tid framöver. Det är därför Elin inte äter några förädlade livsmedel och håller sig i form med rigorös motion.

När Elins sponsor Vegard Paulsen introducerade måltidsersättningen SLMsmart för henne ville Elin ta reda på om produktens proteiner och näringsämnen kunde ge henne energi på gymmet samtidigt som hon bibehöll sin vikt. Efter en kort testperiod började hon arbeta för Synergy i november 2014.

I samarbete med sin sponsor utformade hon en presentation om SLMsmart och e9. Hon introducerade sedan SLMsmart för många andra och har idag aktiverat fler än 35 personer med SLMsmart-paket, vilket betyder att hon har gjort sig förtjänt av båda SLM 10 Club-bonusarna.

”Min målsättning har alltid varit att hjälpa andra människor nå sina mål”, säger Elin. ”Jag använder min träningsexpertis för att hjälpa människor skapa motions- och bantningsprogram. Jag hjälper dem att göra förändringar varje vecka, och när de har frågor kan de bara höra av sig till mig. Personerna i min grupp som följer sina program har hittills uppnått jättebra resultat med produkterna – och det syns verkligen! Jag gör det här eftersom jag vet att min erfarenhet kan hjälpa andra.”

Elin hjälper huvudsakligen sin grupp via Facebook och träffar de personer som behöver extra hjälp med att nå sina viktmål under timslånga personliga möten. Hon skapar realistiska träningsplaner som passar varje persons livsstil.

Elin rekommenderar ett par praktiska steg för att nå framgångar med SLMsmart och e9:

TEAMSUPPORT
Lär dig så mycket som möjligt om produkterna och låt din sponsor utbilda dig och svara på alla dina frågor.

VAR ÄRLIG
Skapa förtroende och trovärdighet genom att ta hand om din egen hälsa.

LEV SOM DU LÄR
Använd Synergys produkter och följ mat- och träningsrutinerna som du instruerar andra att följa. Detta får gruppen att känna sig säker med produkterna.

VAR PÅLITLIG
Ge så mycket support som du kan. De som vill gå ner i vikt och har ett mål behöver en person som uppmuntrar dem, vet mycket om ämnet och hela tiden är entusiastisk.

BLI ETT MED PRODUKTEN
Bli ett levande bevis på att produkten fungerar.

”Jag tycker inte det är okej att sälja en produkt som inte fungerar”, säger Elin. ”Det var därför det var så viktigt för mig att prova SLMsmart och e9 innan jag började sälja produkterna. Jag såg hur bra de fungerade för mig i min träning, så jag visste att jag skulle kunna hjälpa människor att förbättra sin kondition och hålla sin vikt nere. Jag använder produkterna på samma sätt som jag säger åt andra att använda dem.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us