Spåra poäng för Legacy Retreat i Pulse

Du kan nu hålla reda på hur många Legacy Retreat-poäng du har samlat ihop genom att logga in på ditt Pulse-konto.

Poängen uppdateras i realtid, så du kan se direkt när du har tjänat ytterligare en poäng mot en gratis drömsemester med Synergy.

Är du sugen på att börja spåra dina Legacy Retreat-poäng? Följ dessa enkla steg:

  1. Logga in på ditt Pulse-konto.
  2. Navigera till rubriken ”Performance” på vänster sida av instrumentpanelen. Under den här rubriken ser du en ny ruta ovanför ”Commission Summary” som är märkt ”Legacy Retreat Points” ELLER ”Legacy Retreat Alumni”. Om du är en Elite VIP ser du rutan ”Legacy Retreat Alumni” och en ruta som är märkt ”Legacy Retreat Elite VIP” direkt under.*
  3. Du hittar poängen på höger sida av Legacy Retreat-rutorna.   Personer som kvalificerar sig för första gången behöver 10 poäng för att kvalificera sig för Legacy Retreat. Personer som tidigare deltagit i Legacy Retreat måste ha 3 poäng eller fler i raden ”Performance” för att återkvalificera sig, beroende på hur många år de har deltagit. Personer som kvalificerar sig som Elite VIP måste ha minst 6 poäng i raden ”Performance”.
Klicka här för mer information om hur man kvalificerar sig.

Vi hoppas att den här uppdateringen av Pulse gör det lättare för er alla att hålla koll på era Legacy Retreat-poäng. Ditt deltagande i Legacy Retreat är ett bevis på att din Synergy-verksamhet är framgångsrik. Det är en milstolpe i ditt arbete och vi hoppas att alla strävar efter att följa med till det här exklusiva semestermålet. Vi ser fram emot att träffa er på Hawaii den 7-11 januari 2016. Lycka till!

*Detta drag visas endast för de som tjänat Legacy Retreat poäng.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us