UPPDATERAD WEBBPLATS FÖRMEDLAR SYNERGYS VISION

Ett hälsosamt, framgångsrikt och mer målmedvetet liv börjar med Synergy. 

Att leva hälsosamt handlar idag inte om att leva längre. Det handlar om att leva bättre. Synergy får din potential att blomma ut och ger dig möjligheten att leva ett fantastiskt liv.

Vi har idag nöjet att tillkännage en ny look för Synergys webbplats som med hjälp av visuella nyckelelement kommunicerar Synergy WorldWides vision.

Ta en titt på nya synergyworldwide.com redan nu.

Här följer en snabb överblick av förbättringarna du kommer att lägga märke till.

Mobiloptimerad

Lägg undan datorn! Nu kan du handla och registrera dig med Synergy på din mobila enhet. Vi vet att det har tagit lite tid att skapa den här förbättrade användarupplevelsen och vi uppskattar ert tålamod.

Färg

Synergys primära färg har uppgraderats till en ljusare blå färg som du kommer att se på många av webbplatsens sidor. Detta innebär inte att den tidigare, mörkblå färgen kommer att försvinna. Den används nu som Synergys sekundära färg.

Den sexhörniga S-symbolen
Den här symbolen kommer inte att ersätta Synergys logotyp. Istället kommer symbolen att användas som ett kompletterande varumärke till Synergys logotyp.

Byggstenar

Mönstret med byggstenar som man ser på hemsidan är ett grafiskt element som Synergy kommer att använda tillsammans med sitt visuella varumärke. Mönstret är en modern design som inspirerats av Synergys molekylmönster, något som förstärker budskapet om vetenskap och förbindelser mellan teammedlemmar. Varje byggsten är en grund för nästa sten, något som förmedlar styrka och tillväxt.

Molekylmönstret

Synergys molekylmönster har varit en del av företagets varumärke under många år. Vi har uppdaterat mönstret med en modernare design som fortfarande förmedlar bilden av vetenskap och innovation.

Ta en titt på nya synergyworldwide.com redan nu

CONVERSATION

Instagram

Follow Us