Måltidsersättning för att bygga muskler?

Du vet redan att måltidsersättningenSLMsmartär en god shake som kan hjälpa dig hantera din vikt.* Men visste du att dess unika formel kan hjälpa dig med mer än att bara kontrollera din vikt? Måltidsersättningen SLMsmart kan användas av personer som vill bygga mer muskler, tona sina muskler eller bibehålla sin fysik.

När du delar den här produkten med andra är det viktigt att förklara måltidsersättningens effekt på hela kroppen, inte bara vikthantering.
Tillsammans med rätt diet och motion kan SLMsmart ge dina muskler de proteiner, fetter och kolhydrater som de behöver.


Så här fungerar det:

När du tränar eller gymmar bryts muskelvävnaden ned. Vassle-, soja- och kaseinproteinerna i måltidsersättningen SLMsmarttas upp av kroppen i omgångar och stöder musklernas återuppbyggnad. Att äta eller dricka en måltid full av protein precis innan man går och lägger sig fyller musklerna med protein. Det är en strategi som många atleter använder sig av för att bibehålla och stärka sina muskler.


Dessutom innehåller SLMsmart-formeln hälsosamma kolhydrater som stöder glykogennivåer och ger kroppen lika många vitaminer och mineraler som ett fullt mål mat.**

SLMsmarts formel är framtagen på vetenskaplig väg. Den skapades av Synergys forsknings- och utvecklingsteam  som består av flera doktorer och vetenskapsmän. Varje ingrediens i SLMsmart inkluderades på grund av dess specifika egenskaper.

Synergy fungerar både för personer som vill nå en hälsosam vikt och för personer som vill öka sitt intag av proteiner för att ge sina muskler extra energi.

Är du beredd att testa någonting nytt (och gott)? Prova några nya smaker när du gör en shake som måltidsersättning! Våra fem favoritrecept finns i vårt decembernummer av LegacyeMagazinefrån 2014.  Ta en titt genom att klickahär!

* Måltidsersättning istället för en måltid med energifattig kost hjälper dig att behålla din vikt efter en viktminskning  Byt ut två måltider med energifattig kost mot två måltidsersättningar för att gå ner i vikt.
** Den gynnsamma effekten uppnås genom konsumtion av kolhydrater från alla källor, med ett totalt intag av 4 g per kg kroppsvikt (doserat) inom de första fyra till sex timmarna efter ett mycket intensivt och/eller långt träningspass som leder till muskeltrötthet och förbrukning av glykogen som lagras i skelettmuskulaturen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us