Ny Team Director: Sandra Hübsch


Sandra blev en entusiastisk förespråkare av Synergys produkter efter att hon själv sett vilken skillnad produkterna gjort för hennes familj, och idag är hon mycket stolt över sin Synergy-verksamhet.

Sandra upptäckte Synergy WorldWide år 2008 med hjälp av sin sponsor, Pearl Executive Robert Suppan. Efter att ha använt Synergys produkter i många år beslutade Sandra år 2014 att lägga all sin tid och energi på att skapa en Synergy-verksamhet. Under 2015 sa hon upp sig från sitt heltidsjobb och fokuserade uteslutande på att bli framgångsrik med Synergy.

Idag pratar Sandra entusiastiskt om Synergy WorldWide och hon introducerar både företagets produkter och dess möjligheter till alla hon känner och träffar.

Sandra är en perfekt teammedlem eftersom hon alltid ställer upp för andra teammedlemmar.  För Sandra finns det ingenting som går upp emot att kunna hjälpa andra.

”Mina framgångar bygger på en stor entusiasm inför produkterna och ett ersättningspaket som bygger på teamwork”, säger Sandra. ”Jag vill försöka introducera Synergy och dess fördelar för så många människor som möjligt. Mina mål, min hälsa och mitt liv har förändrats till det bättre tack vare Synergy.”

Sandra ser fram emot en framtid med Synergy och hon vet att ingenting är omöjligt tack vare stödet från sin partner Klaus och dotter Nina.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us