Otroliga resultat från SLMsmart-utmaningen i USA!


Nordamerikas SLMsmart-utmaning för 2016 avslutades i maj och vinnarna har korats! Entusiastiska deltagare över hela kontinenten satte sin hälsa i första rummet och gjorde positiva förändringar genom att införliva Synergys effektiva produkter i sina rutiner, äta hälsosam mat och följa strikta träningsprogram. Med pengar i prispotten påbörjade deltagarna 90-dagarsutmaningen och en resa mot ett hälsosammare och lyckligare liv!

En jury valde de tre vinnarna baserat på deras totala förvandling i före-och-efter-bilder. Det var en mycket svår uppgift för juryn eftersom de fick väldigt många inspirerande bilder från många olika personer. Vi applåderar alla deltagare och vill rikta ett extra stort grattis till följande tre vinnare:

Första plats: Eric Poland
Pris 1 500 $

Eric från Kentucky gick ner 18 kg i vikt (20 % av hans kroppsvikt och ungefär 18 centimeter av hans midjemått). Eric deltog i förra årets SLMsmart-utmaning och gick ner 10 kg i vikt, men han var inte nöjd med resultatet och var säker på att han kunde göra bättre ifrån sig. Eric deltog igen och gav allt på sitt andra försök. Ett stort grattis till Eric för hans otroliga prestation och vilja att göra en förändring.

Eric är en före detta lärare och coach, tillgiven make och far till två jättefina barn (den ena har diagnostiserats med cerebral pares). Han jobbar heltid på världens enda Corvette-fabrik. Håll koll på vår blogg för att läsa mer om Erics fantastiska historia och hur han lyckades övervinna hinder för att komma i form, uppnå en bättre kroppsvikt och få en hälsosammare syn på mat och aktiviteter.

(Klicka på bilden för att förstora)

Andra plats: Kevin B.
Pris 500 $

Solen i Kalifornien lyste på Kevin under de 90 dagar han tränade, åt hälsosamt och jobbade på sin Tack vare produkterna och Kevins hårda arbete gick han ner 15 kg (16 % av hans kroppsvikt)!
personliga förändring. ”Det har varit en otrolig upplevelse”, säger Kevin. ”Fantastiska produkter, tränare och träningspass.”

Teammedlemmen och utmaningscoachen Tommy Bethards säger: ”Kevin har gjort någonting som är väldigt svårt att göra. Han har gjort sig av med fett utan att förlora sin styrka. Hela hans överkropp är mycket mer muskulös, vilket visar att han bantade på rätt sätt.”

(Klicka på bilden för att förstora)

Tredje plats: Trevor Pierson
Pris 250 $

Trevor bor nära Synergys huvudkontor i Utah, och när han hörde talas om 90-dagarsutmaningen blev 27 kg i vikt (20 % av hans kroppsvikt)! Han planerar att fortsätta jobba mot sin idealvikt med hjälp av sina nya verktyg och de kunskaper han fått under SLMsmart-utmaningen.
han eld och lågor. Han hoppades att han hittat rätt efter några misslyckade försök med andra produkter. Trevor har provat flera olika bantningskurer genom åren, men de flesta har varit orealistiska eller inte passat hans livsstil. Tack vare Synergys produkter och SLMsmart-coachen Tommy Bethards har Trevor gått ner
(Klicka på bilden för att förstora)

Ett stort grattis till Eric, Kevin, Trevor och alla som deltog i 90-dagarsutmaningen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us