Synergys nya startpaket!


Vi kan stolt presentera att från och med nu, kommer alla nya distributörer i Sverige att få ett nytt elegant startpaket med sin första order. Det nydesignade, skräddarsydda startpaketet är fyllt med mer hjälpmedel och information än någonsin tidigare. Paketet innehåller även tidigare aldrig skådade verktyg, inklusive en produktkatalog och intressekort. Du kommer också att få din första av många Synergy pins.

Nedan följer en överblick av innehållet:


Välkomstbrev
Synergys president Dan Norman presenterar konceptet Leave a Legacy, och informerar om vad distributörerna bör lägga fokus på för att nå framgång.


Välkomstpin
Använd din pin för att marknadsföra din verksamhet och visa stolthet över din nya tillhörighet. 


Kom igång-broschyr
Vi har uppdaterat och ändrat vår Kom igång-broschyr! Läs broschyren noggrant och lär dig tidigt i din verksamhet vilka åtgärder du ska vidta för att uppnå långsiktigt tillväxt. 


Produktkatalog
Här hittar du ingående beskrivningar av Synergy Europas rena och kraftfulla produkter. Använd den för att utbilda dig om Synergys produktutbud och hitta de produkter som kommer hjälpa just dig att nå dina mål.


Resurskort
Vänd dig till detta kort för en komplett lista över Synergys alla webbplatser och sociala medier. Resurskortet hjälper dig hålla all nödvändig kontaktinformation till Synergy organiserad, så att du enkelt kan komma åt resurser, dagliga nyheter och uppdateringar. 


Indexkort
Använd indexkorten som en kort sammanfattning av Synergy, som kontakter kan ta med sig hem. Indexkorten bjuder in till värdefulla samtalsämnen med potentiella kunder och distributörer. Med hjälp av korten kan du förhoppningsvis ta reda på hur Synergy kan bli en del av dina kontakters framtid.


Intressekort
Korten erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att introducera Synergy WorldWide för nya kontakter. De innehåller intressant fakta om Synergy som kommer att fängsla potentiella kunder och distributörer, och slutligen leda in dem på en resa mot optimal fysisk och ekonomisk hälsa. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us