Lederens beskjed fra Dan Norman

September 2013
Synergy-teamet:

Jeg vil gjerne rose teammedlemmer i alle land for deres formidable prestasjoner denne sommeren. Når vi ser på de imponerende tallene, er det helt klart at vi har mange effektive ledere som yter god støtte i rekkene våre. Bare i juli har to teammedlemmer avansert i gradene til Emerald Executive, mens to andre har avansert til Pearl Executive. Vi gratulerer følgende medlemmer:

Dan Norman, President of Synergy WorldWide
Gyun Han Lee, Emerald Executive (Corea)
Hendro Soeyoto, Emerald Executive (Indonesia)
Mi Ae Kim, Pearl Executive (Corea)
Emilia Agussalim y Ricky Steven Theixar,                                         Pearl Executives (Indonesia)

Samlet i selskapet har 114 teammedlemmer avansert til teamledere eller høyere – dette står det stor respekt av!

Etter hvert som du når målene dine, hjelper du lagene dine til å gjøre det samme, og dette setter i gang en kjedereaksjon mot velvære i nærmiljøene deres. Det er stadig flere som oppdager de livsberikende fysiske og økonomiske fordelene ved Synergy-produkter. Mange av dere har kommet svært langt i selskapet, og vi forventer at denne trenden fortsetter i det uendelige mens du deler Synergy Advantage med resten av verden.

Globalt toppmøte 2013

Vi har all grunn til å feire alle prestasjonene dette året, og med det globale toppmøtet for 2013, som det er knyttet høye forventningene til, får vi anledning til å samles i Seoul i Korea og applaudere denne innsatsen. Avansement i grader er én av de mange spennende utviklingene vi har merket oss i Synergy de siste månedene. Vi fikk en fot innenfor markedet for vekttapsprodukter da vi lanserte SLMsmart i USA. Disse naturlige vekttapsproduktene har allerede hjulpet mange distributører og kunder til å nå vekttapsmålene de har satt seg, og vi er svært stolte av å kunne tilby denne produktserien i Korea som en del av den internasjonale lanseringen ved det globale toppmøtet. Vi ser fram til den positive innvirkningen disse effektive produktene vil ha på livskvaliteten og næringsaktiviteten til våre koreanske teammedlemmer. Lederteamet gleder seg til å formidle mer om framtiden til Synergy WorldWide på det globale toppmøtet.

Ny Chief Scientific Officer (CSO)

I Synergy er vår høyeste prioritet å framstille effektive og naturlige produkter av høyeste kvalitet. Dette lar seg imidlertid ikke gjøre uten ekspertisen til vårt fremragende forskerteam. I mai kunne vi ønske dr. Matthew Tripp, Ph.D., velkommen som ny CSO (Chief Scientific Officer) – en integrert leder for produksjonsanlegget. Hans brede bakgrunn innen forskning og utvikling, inkludert mange år i Fortune 500-selskaper, betyr at han spiller en avgjørende rolle. Det er en ære å kunne ønske dr. Tripp velkommen om bord, og vi vil fortsette å fokusere på å knytte til oss de mest respektable fagekspertene.

Pro-Argi9+ i medisinens verden

Medisinske spesialister over hele USA har produsentens preparatopplysninger for hånden i Physicians’ Desk Reference, som kommer ut i ny utgave hvert år. ProArgi-9+ tas med for første gang i den 68. utgaven av PDR, som gis ut i 2014. Alle med tilgang til PDR kan lese en fullstendig og forskriftsmessig korrekt beskrivelse av vårt bestselgende produkt. Denne boken er ikke bare tilgjengelig for leger, men også hos ulike bokhandlere og elektroniske biblioteker. Informasjon om produktet vårt er dermed tilgjengelig for alle. PDR er den mest respekterte og anerkjente referanseboken for medisin i dag, og dette betyr at ProArgi-9+ – og Synergy WorldWide – vil få mer oppmerksomhet og bli allment kjent. Vi håper at denne oppmerksomheten vil vise mange veien til ProArgi-9+ og produktets verdi i forhold til en sunn livsstil.

Legacy Retreat ("Vermächtnis-Urlaub")

Noen av dere ser kanskje allerede fram til å slappe av på stranden på Oahu på Hawaii. Gratulerer til alle som allerede har kvalifisert seg denne stillehavsdrømmen. Alle kvalifiserte vil kunne nyte et opphold på Hilton Hawaiian Village med alt inkludert, i perioden 12-16 januar. Legacy Retreat er alltid en uforglemmelig begivenhet, med avslapping, god mat og nye opplevelser. Dette er din mulighet til å tilbringe tid sammen med eliten i Synergy. Jeg gleder meg til å se mange flere ledere kvalifisere seg til denne opplevelsen før tidsfristen går ut 31. desember.

Jeg ser fram til en produktiv høst og takker deg på det varmeste for all innsats som bidrar til å ekspandere Synergy og dele vårt mål om å «sette vårt preg på» verden. Synergy WorldWide drives av deg. Jeg gleder meg til å gå denne spennende tiden i møte sammen med dere alle.

Med vennlig hilsen,

Dan Norman
Administrerende direktør
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us