Nybörjarkit finns nu!

Nya teammedlemmar som registrerar sig får ett informationsspäckat nybörjarkit, som medföljer första ordern. Verktygen i kittet har godkänts av Synergy och följer EU-kraven. Här finns all information för att du ska kunna bekanta dig med företaget och börja dela denna affärsmöjlighet med alla du känner!


I den anpassade mappen finns en DVD med tre videor: företagspresentation, NSP-tillverkningspresentation och kompensationsplan — på många språk, samt en välkomstbroschyr, kvalitetssäkringshäfte och 10 V3-broschyer. Varje resurs är viktig för att du ska sätta dig in i vår mission och värderingar. Därigenom kommer du att känna dig säkrare i fortsättningen och kan dela Synergy Advantage med bekanta där du bor.  

Nya broschyrer finns att köpa

Vi vill också gärna berätta att de nya V3-broschyrerna och kvalitetssäkringshäftena finns att köpa. Klikka bara här för att påbörja beställningen, eller ring kundservicen på 02008 99991. Priserna är följande (inklusive moms):

  • 10 V3-broschyrer = SEK 18,00
  • 50 V3-broschyrer = SEK 70,00
  • 10 kvalitetssäkringshäften = SEK 44,00
  • 50 kvalitetssäkringshäften = SEK 176,00

Öppna vår välkomstbroschyr för att läsa om Synergys grundarbete och historia. Läs sedan kvalitetssäkringshäftet om de höga kraven i våra tillverkningsprocesser, som finns för att du ska få renast möjliga produkter. Du får tio V3-broschyrer att dela med vänner som kan ha nytta av Synergys V3-system. Där står det om hur V3-systemet skapades för att förbättra och skydda din allmänhälsa, där varje produkt riktar in sig på ett viktigt kroppssystem.

Verktygen är till för alla nya teammedlemmar, för att din verksamhet ska växa redan från början.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us