Legacy Retreat 2014 kval

Vi vill träffa dig på Legacy Retreat 2014 i Oahu, Hawaii! Titta på videon nedan för ett smakprov på vad som väntar dig på ön – både äventyr och avslappning.De som deltar i det här evenemanget får möjlighet att utforska öns norra kust, Nuuanu Pali, Honolulu och Waikiki, samt ta en helikoptertur, snorkla i klarblå vatten och spela golf i paradiset.

Nio europeiska medarbetare är redan kvalificerade att delta i den här tropiska semestern, och två av dessa är förstagångsbesökare!

Förstagångsbesökare::

Pierre Bruns (Tyskland)
Claudia och Michael Ziemke-Wald (Tyskland)

Återkommande besökare::

William Martin (Tyskland)
Hakan Cetin (Österrike)
Martin Oestvang (Norge)
Oistein Bekkvang (Norge)
Reidun Lydersen Dalheim (Norge)
Eric och Kati Gammals (Finland)
Miimu Jaatinen (Finland)

För att få en inbjudan till Legacy Retreat måste förstagångsbesökare tjäna 10 Legacy Retreat-poäng. Klicka här för att läsa mer om hur man kvalificerar sig för det här årets evenemang. Om du vill prata med en kundtjänstrepresentant om din kvalifikationsstatus, klicka här för att hitta rätt kontaktinformation.

Många av våra medarbetare ligger bra till för att få delta i det här exklusiva evenemanget. Men kom ihåg att du bara har tre månader på dig! Vi hoppas att vi får lägga till många fler medarbetare i deltagarlistan när tremånadersperioden löpt ut. Vi ses i Oahu!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us