Synergy på listan över USA:s hälsosammaste företag

Synergy WorldWide, i samarbete med Nature’s Sunshine Products, är för sjätte gången med på listan ”USA:s hälsosammaste företag 2012!” som sammanställs av Interactive Healths onlineportal. Att vara ett av USA:s hälsosammaste företag innebär att en hälsosam arbetskultur präglar hela företaget.
Klicka här för att se hela listan.

Synergy är mycket stolta över samarbetet med Nature’s Sunshine Products. Synergy och NSP har åtagit sig att främja en hälsosam livsstil för alla sina anställda. Vårt uppdrag är att förbättra människors hälsa runt om i världen med hjälp av högkvalitativa produkter, och detta återspeglas i våra anställdas engagemang att ta hand om sin personliga hälsa. 

Med hjälp av olika program och initiativ har Nature’s Sunshine Products skapat en hälsosam arbetskultur. Genom att hålla fast vid dessa program och samtidigt uppmuntra sunda kostvanor och motion kan anställda uppnå en god övergripande hälsa. Dessutom använder många anställda regelbundet de produkter som Synergy och NSP producerar. Ingredienserna i dessa produkter främjar hälsosamt leverne och tillhandahåller all den näring som kroppen behöver.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us