Rankavancemang: Miimu Jaatinen, Pearl Executive

För mindre än tre år sedan väntade Miimu Jaatinen barn och gick samtidigt i skolan. Hon övervägde att ta ut lån för att få allting att gå ihop. Idag väntar Miimu sitt fjärde barn. Hon äger ett hus och en bil och försörjer dessutom sin man medan han studerar.


I augusti avancerade Miimu till graden Pearl Executive – en otroligt stark prestation inom Synergy. Hon har spelat en viktig roll i att utveckla Synergy WorldWide i Finland och hennes personliga resa är inspirerande för alla de som hon introducerar Synergys produkter till.

Miimu förklarar sina framgångar genom att framhålla det stöd hon fått av sina sponsorer Eric och Kati Gammals. Eric och Kati introducerade Synergy WorldWide för Miimu och hon imponerades med en gång av V3-systemet, de högkvalitativa komponenterna och kompensationsplanen.

”Mina sponsorer är jätteduktiga”, säger Miimu. ”Jag har spenderat hundratals timmar med dem på telefon. Till en början förlitade jag mig på deras kunskap eftersom jag inte visste så mycket om MLM-företag. Det enda jag visste var att det fungerade och att jag kunde representera produkterna till 100 procent.”

När Miimu började arbeta med Synergy var det med förhoppningen att kunna dryga ut sin månadsinkomst med 300 € så att hon inte skulle behöva låna pengar från sina föräldrar. Numera lever hennes familj ett bekvämt liv och har råd med den livsstil de alltid önskade sig tack vare att Miimus verksamhet med Synergy varit så pass framgångsrik. Hon låter bland annat sina barn gå på en privat förskola och kan bjuda sin familj på ekologisk mat.

”Pengar kan inte köpa lycka, men pengar ger dig mer flexibilitet och låter dig fatta bättre beslut”, säger hon.

Som Pearl Executive har Miimu haft möjligheten att påverka många människors liv genom att dela med sig av de fördelar Synergy WorldWide erbjuder. Även om Miimu tycker att det är spännande att ha uppnått graden Pearl Executive så är det roligare för henne att se individer inom hennes team uppnå sina mål. Hon har hjälp många personer uppnå den ekonomiska stabilitet som hon själv upplever, och hon har hjälpt ännu fler människor med att hitta ett hälsoprogram som fungerar för dem.

”V3-systemet är ett fantastiskt program”, säger Miimu. ”Jag anstränger mig verkligen för att leva hälsosamt, men det här systemet är så enkelt och täcker allting vi inte får i oss från vår vardagliga kost.”

Miimu är vanligtvis skeptisk när hon hör talas om nya företag eller produkter, men ju mer hon lärde sig om Synergy desto mer tyckte hon om alla små detaljer i verksamhetsplanen. När hon introducerar Synergy för nya teammedlemmar så uppmuntrar hon dem att ställa många frågor. Miimu tycker att det är otroligt skönt att det inte finns någonting att dölja, och ju mer hon pratar om Synergys produkter och kompensationsplan desto mer imponerade blir de hon pratar med.

Miimu säger att det är viktigt att förstå hur varje individ kan dra nytta av Synergys fördelar när hon lägger till medarbetare i sitt team. En av fördelarna med Synergy som Miimu snart upptäckte var att hon kunde stanna hemma med sina barn istället för att låta dem gå på dagis. Hon känner att hennes presentationer är som mest effektiva när hon hjälper andra människor hitta livsförändrande fördelar på egen hand.

”Jag hjälper dem att skapa en vision av möjligheterna med Synergy”, säger Miimu. ”Jag har en drivkraft inombords. Man kan inte bara drömma om möjligheter, man måste arbeta också. Och det är något som alla inte är beredda att göra.”

De senaste tre åren har gått i rasande fart för Miimu. Hon säger att det nästan är ofattbart hur långt hon har avancerat inom Synergy på så pass kort tid. Hennes liv har verkligen förändrats på ett bra sätt och hon har nu oändligt många möjligheter.

”Alla har ett mål. Till exempel att skaffa en större lägenhet”, säger Miimu. ”Synergy hjälper dig att uppnå det målet. När en person avancerar en grad uppnår de ett mål. Och det bästa av allt är att det inte bara är jag som vinner på att jag uppnår mina mål. Det ger så mycket för många andra också, vilket gör det lätt att vara glad.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us