Nedräkning till globala toppmötet 2013!

Om bara några veckor samlas tusentals Synergy-distributörer från Europa, Asien, Nordamerika och Australien, i en av världens största städer till 2013 års globala toppmöte. Seoul i Sydkorea är en jättestad som är full av spännande framgångsrik affärsverksamhet, men som också håller på sin kulturhistoria. Vi är spända på att få uppleva Seouls levande stadsliv tillsammans med dig, för att fira ett triumfår på Synergy WorldWide.

Alla toppmötets evenemang och möten hålls på fantastiska COEX Convention Center. Denna konferensbyggnad ligger mitt i Seouls Gangnam-distrikt. Du kommer att få se inspirerande kulturuppvisningar och se på när teammedlemmar visar upp sina talanger på scen. Du får också gå på kurser som går på djupet och du får reda på vad Synergy har att erbjuda under 2014. Det globala toppmötet måste också fira de teammedlemmar som gjort enorma framsteg i rankningsavancemang.

Klicka här för att se hela agendan för det globala toppmötet.


Vi glädjer oss åt att presentera årets framstående talare. Varje talare tillför Synergy WorldWide ett enormt inflytande och stora kunskaper. Vi är spända på att få höra vad de har att berätta.

Synergys fyra "Double Presidential Executives" kommer att vara framstående talare på detta evenemang. Lär dig av Mark Comer, Dianne Leavitt, Yoon Tae Hwang och Han Tae Hwang, som berättar om vägen till framgång tillsammans med Synergy. Sedan talar medlemmar i företagsledningen, inklusive Synergy WorldWides grundare och VD Dan Higginson, NSP COO Wynne Roberts, företagets chef Dan Norman och företagets vice-chef Stewart Rutter.

Slutligen vill vi presentera Dr. Stacey Bell, vår SLMsmart-expert. Som före detta lärare på Harvard Medical School, för Dr. Bell med sig mer än 40 års erfarenhet av näringslära. Hennes kunskap och expertis har varit avgörande i formuleringsprocessen för detta nya produktsortiment, som är klart för att lanseras på den koreanska marknaden.

Vi räknar ner till början på detta efterlängtade evenemang. Ställ in dig på ett minnesvärt globalt toppmöte 2013.

Vi ses i Seoul!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us