ANMÄL DIG NU: Elite Honors Club träning i Oslo den 29 januari & vår KICKOFF den 30 januari 2016Den 29 januari mellan 17:00 – 20:00 träffas vi i Oslo för en exklusiv träning för de svenska och norska distributörer som kvalificerat sig minst tre gånger till EHC mellan september 2015 och 28 januari 2016.

Deltagarna kommer bland annat att få stifta närmare bekantskap med Synergy’s nya Vice President för Europa Mr. Carmelo D’Anzi, so kommer att dela med sig av sin erfarenhet och även av Synergy’s planer för 2016-2017.

På plats är även Benjamin Clarholm-Anton, General Manager för Skandinavien, samt alla våra norska medlemmar ur Million Dollar Club. Vi kommer även att få en specialpresentation av Reidun Dalheim, Pearl Executive från Norge som hittills är den enda skandinaviska Synergy distributören som lyckats med att personligen sponsra tio andra distributörer som kvalificerat sig till EHC 2015, och därmed tjänat den högsta Go Elite bonusen.

Efter denna träning så kommer vi tillsammans att äta middag på hotellet.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG

Lokal: Radisson Hotel & Conference Center, Alna

30 januari mellan 09:00 - 18:00 är det dags för 2016 års KICKOFF för Sverige och Norge. En dag full av information och spännande föreläsningar från bland annat Mads Östvang, Bart Woodcook, Eric & Kati Gammals, Stefan Patrik Kristoffersen, Martin Östvang, Heidi Byrkjeland med flera.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG

Lokal: Radisson Hotel & Conference Center, Alna

För mer information, klicka här.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us