Meddelande från General Manager: Förbered er inför 2016!


December är en av årets bästa månader. Ledig tid med vänner och familj, julstämning och möjligheten att se tillbaka på året som gått och tänka på det kommande året. Det finns många anledningar till att jag och många andra uppskattar julsäsongen.

Jag har tänkt tillbaka på mina erfarenheter under 2015, precis som du förmodligen har gjort. En av mina personliga höjdpunkter var att bli utsedd till General Manager för Finland, Norge, Sverige, Danmark och Island. Jag har rest mycket det senaste året och träffat många fantastiska människor. Det har varit givande att bygga nya relationer med många av er och att samarbeta för att växa på våra marknader.

Utöver era individuella framsteg under året blev 2015 ett oförglömligt år mycket tack vare kollektiva framsteg över hela Europa. Våra skandinaviska team var välrepresenterade på Summit 2015 i Rom. De blev inspirerade av Synergys ledare och återvände hem med helt nya insikter. Inkomstmodellen Elite Honors och kampanjen Go Elite lanserades för att ge nya och befintliga teammedlemmar nyckeln till växande och framgångsrika verksamheter. Antalet personer som kvalificerat sig för Elite Honors har växt varje månad, och nu när vi har haft ett par månader på oss att förstå och experimentera med Elite Honors-systemet är vi alla redo att fortsätta bygga våra verksamheter under 2016.

Det är allmänt känt att rekrytering är grundstenen i nätverksmarknadsföring, men med Elite Honors utnyttjar du Synergys ersättningspaket på bästa sätt genom att också fokusera på att bygga en kundbas. Vi är ett företag som tillhandahåller hälsolösningar med hjälp av rigorösa tester och högkvalitativa ingredienser, och vi har möjligheten att ge miljoner människor bättre hälsa. Genom att lägga tonvikten på detta hjälper du andra att må bättre, vilket i sin tur skapar en lojal och lönsam kundbas. Tänk på att lojala kunder ofta blir Synergy-distributörer.

Det är bara några veckor kvar till våra första kickoff-evenemang för 2016 och jag hoppas verkligen att du kan delta! Dessa möten är viktiga och det finns inget bättre sätt att starta året på. Att delta i ditt lands kickoff-evenemang kommer att ge dig den inspiration du behöver för att börja arbeta mot dina målsättningar.

Här följer information om detta:

22-23 januari: Kickoff 2016 i Helsingfors, Finland
29-30 januari: Kickoff 2016 i Oslo, Norge (evenemang för både svenska och norska teammedlemmar)
6 februari: Kickoff 2016 i Reykjavik, Island
13 februari: Kickoff 2016 i Köpenhamn, Danmark

Utöver kickoff-evenemangen erbjuder vi Elite Honors-utbildningar, Fast Start-utbildningar, Bronze Camp, Gold Camp, Team Leader Camp och exklusiva evenemang som Team Manager Academy, Summit 2016 i Wien och Legacy Retreat. Evenemang stärker teammedlemmarnas tro på företaget, deras passion för service och de målsättningar som de skapat.

Mitt mål som General Manager är att stödja ditt arbete och hjälpa dig att bli framgångsrik. Jag ser verkligen fram emot det nya året. Det kommer att innebära mycket hårt arbete att ta Skandinavien till nästa nivå, men det kommer också att bli inspirerande och roligt.
God jul!

Benjamin Clarholm-Anton
General Manager, Skandinavien

CONVERSATION

Instagram

Follow Us