Skapa bestående framgångar för andra med välgörenhet


När Dan Higginson grundade Synergy WorldWide 1999 visste han vilken typ av företag han ville skapa. Hans vision var att Synergy skulle bygga på människor som arbetar med både hjärnan och hjärtat. Han ville göra skillnad över hela världen och ge andra möjligheten att skapa hälsa och välstånd.

Den här tiden på året är det viktigt att vi tänker på hur vi kan hjälpa andra som har det svårt. Många teammedlemmar har funderat på hur de kan göra skillnad och har förändrat otaliga liv med hjälp av sina handlingar. På vilket sätt kan du skapa bestående framgångar för andra genom välgörenhet? Fokusera på vad du kan göra. Många bäckar små gör en stor å. All välgörenhet är värdefull.

Letar du efter ett sätt att hjälpa andra? Synergy samarbetar med välgörenhetsorganisationen 5 Star Legacy Foundation som arbetar för att motverka fattigdom genom program för läs- och skrivkunnighet, stipendier för högre utbildning och entreprenörskap.

Berättelser från teammedlemmar i Europa visar att Dans vision har blivit verklighet. Här följer några av dessa:

Dora Debeljak, Slovenien

Precis före jul donerade Dora pengar till en lokal välgörenhetsorganisation som grundats av Team Director Bostjan Pilej och Irena Kladivar. Organisationen erbjuder mat, kläder och medmänsklighet till familjer som har det svårt under julsäsongen. Dora och andra teammedlemmar från Slovenien lyckades samla in 1 500 € som räckte till 100 mat- och klädkorgar för behövande familjer. Tack vare dessa teammedlemmars generositet slipper 33 familjer gå hungriga på julafton. Istället får de ett paket som innehåller allting de behöver för en perfekt julmiddag.

Mirva Martikainen, Finland

Mirva är sjuksköterska och har arbetat med Synergy i fyra år. Hennes verksamhet hade sitt bästa år någonsin 2015. För att fira sitt teams framgångar med Synergy WorldWide bestämde sig Mirva för att donera någonting till ett lokalt barnsjukhus. Först tog hon reda på vad Finlands barnsjukhus är i störst behov av. Hon bestämde sig sedan för att köpa en bekväm vilostol för infusioner som barnpatienter med cancer kan sitta och vila i när de behandlas. I takt med att Mirvas verksamhet och framgångar växer tänker hon göra större och mer frekventa donationer.

Paul, Kate och Saxon Flint, Storbritannien

Teammedlemmarna Paul och Kate Flint är föräldrar till Saxon, en ambitiös och godhjärtad nioårig kille. Saxons hobby är att samla in pengar till människor som är mindre lyckligt lottade i livet. Hans senaste projekt handlade om att samla in pengar för att kunna betala skolgången för tio barn i Zambia. Genom att samla in 1 200 £ får barnen utbildning och ett mål mat om dagen under ett helt år. Saxon samlar även in pengar till välgörande ändamål genom att baka kakor och andra bakverk, som han sedan säljer själv.

Våra teammedlemmars dagliga engagemang och välvilja är rörande att ta del av. Fortsätt att hjälpa människor med en god gärning i taget, så kommer du att hitta de allra största rikedomar som världen har att erbjuda.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us