Elite Honors i fokusProgrammet Elite Honors låter teammedlemmar över hela Europa lägga grunden till starkare verksamheter med hjälp av bestämda målsättningar varje månad.

Under november kvalificerade sig 345 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det betyder att 345 nya distributörer registrerade sig och att fler än 1 000 nya kunder började använda Synergys produkter. Teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors har upptäckt att Elite Honors inkomstmodell är precis vad deras verksamheter behöver.

Grattis till alla er som hittills har nått framgångar med hjälp av Elite Honors! Här följer ett par insikter om Elite Honors från de teammedlemmar som nyligen lyckats kvalificera sig:

Christine och Hans Herrmann, Tyskland

”Vi blev genast imponerade av Elite Honors-systemet. Första dagen i varje månad är början på en ny utmaning för oss. Vårt mål är att kvalificera oss varje månad. Det är viktigt att vi kvalificerar oss varje månad, men det är lika viktigt för våra affärspartners. Fler och fler medlemmar i vårt team kvalificerar sig varje månad, och vi arbetar nu med vår kundbas och nya affärspartners för att hjälpa dem att kvalificera sig. Kombinationen av Elite Honors och bonusen Go Elite är ett fantastiskt incitament. Med hjälp av dessa program kan man tjäna bra pengar på kort tid. Och för oss är det roligt att se så många bonusar i lönelistan. Vi vill att alla ska nå framgångar med hjälp av dessa verktyg för att bygga långsiktiga och stabila Synergy-verksamheter.”

Daniel och Barbara Krawcewitcz, Tyskland

”Elite Honors och kampanjen Go Elite uppmuntrar oss att föregå med gott exempel inför vårt team. Som ledare siktar vi alltid på att kvalificera oss för alla kampanjer Synergy erbjuder, oavsett om det handlar om ett evenemang eller att expandera verksamheten. Vi utmanar oss själva och vårt team att tjäna mer genom de här möjligheterna. Vi vill alltid visa vägen för vårt team. Och det stärker teamet att arbeta mot ett gemensamt mål. Programmet Elite Honors har ökat vår omsättning och skapat fördelar för våra partners. Genom att föregå med gott exempel hjälper vi våra teammedlemmar att expandera sina verksamheter. Kom ihåg att visa dina teammedlemmar vad som fungerar för dig, så att de kan följa ditt exempel.”

Cristina Cabañero och Luis Quesada, Spanien

”Elite Honors har skapat mycket glädje i verksamheten. Vi har kvalificerat oss varje månad sedan Elite Honors introducerades i Rom och programmet har verkligen lönat sig. Vi har även lyckats få Go Elite-bonusen två gånger, vilket betyder avsevärt större provisioner! Elite Honors ger oss en möjlighet att värva nya kunder, vilket är väldigt viktigt för verksamheten. Vi vill att våra kunder ska upptäcka hur Synergys produkter ger fantastiska hälsofördelar, samtidigt som de tror på företaget. Vi har märkt att distributörer med få teammedlemmar tjänar mer genom att fokusera på att värva kunder till sina nätverk. Vi vill tacka Synergy för Elite Honors och Go Elite, och hoppas verkligen att de här programmen blir en del av den långsiktiga affärsmodellen. Med hjälp av Elite Honors kan vi skapa bestående framgångar – både ekonomiska framgångar och framgångar med avseende på hälsa.”

Klicka här för att se vad som krävs för att kvalificera sig för Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us