Go Elite 10-kvalificeringar i Slovenien och Norge


Ytterligare två teammedlemmar kommer att få en bonus på 1 200 € med sina månatliga provisioner den här månaden! Bostjan och Irena Pilej (Team EBALI), Team Directors från Slovenien, och Reidun Lydersen Dalheim, Pearl Executive från Norge, är de första inom sina respektive regioner som uppnått det här fantastiska resultatet.

För att kvalificera sig för Go Elite 10 måste du sponsra 10 personer som kvalificerar sig för Elite Honors. Reidun överträffade sitt mål genom att sponsra 11 personer! I och med den här prestationen har Team EBALI och Reidun verkligen visat hur starka deras team är. Inte nog med att de skaffar nya kunder och ökar sin distributörsvolym, de stöder också sina team att göra samma sak. Den här dupliceringen är nyckeln till framgång med Synergy WorldWide, och med Elite Honors är du på god väg. Stort grattis till Team EBALI och Reidun!

Team EBALI

Bostjan och Irena förberedde sina team på Elite Honors innan programmet lanserades på Summit 2015 genom att förklara inkomstmodellen och betona hur viktigt det är att bygga upp ett kundprogram.  Med allting på plats och ett motiverat team bestämde sig Bostjan och Irena för att satsa på Go Elite 10 i november. Månaden började med ett strategiskt möte där de förklarade för sitt team hur de planerade att nå sin målsättning.  De har varit en av de främsta anledningarna till att antalet personer som kvalificerat sig för Elite Honors i Slovenien vuxit från 15 i september till 28 i november.

”Vi förklarar hela tiden för våra teammedlemmar att Elite Honors är rätt sätt att bygga en stabil verksamhet”, säger Irena. ”Kampanjen Go Elite är grädden på moset. Du måste göra det till en vana att uppfylla Elite Honors-kraven varje månad. Vanan kommer att leda dig till framgångar.”

För att uppnå Go Elite krävs det att man stöttar sitt team dagligen, och Bostjan och Irena har rest till många olika städer i Slovenien för att träffa sina teammedlemmar. Att stötta sitt team innebär för Bostjan att man hjälper teammedlemmar skapa effektiva Synergy-presentationer, schemalägger individuella utbildningar med de som behöver lite extra hjälp och påminner teammedlemmarna om deras målsättningar. Team EBALI:s fantastiska ledarskap och support har förverkligat deras målsättning att uppnå Go Elite 10.

Reidun Lydersen Dalheim

När Reidun bestämde sig för att bli den första teammedlemmen i Norge att sponsra tio Elite Honors-medlemmar fanns det ingen återvändo.

Reidun har alltid tyckt om att tävla. Hon älskar sport, allting från skidåkning till bilracing, och även om hon inte längre syns till i backarna eller på tävlingsbanan så gillar hon fortfarande att tävla. Synergy är moroten som motiverar henne att utmana sig själv. Reidun gillar att åka bil, så det är inga problem för henne att köra över hela Nordnorge för att att hjälpa distributörer och dela Synergys möjligheter.

”Jag bad alla personer jag sponsar att göra ett jobb för mig”, säger Reidun. ”Jag skapade individuella planer för alla som tackade ja, och höll koll på deras framsteg varje dag. Du måste hela tiden prata med folk för att uppnå dina målsättningar.”

Reidun anser att det är viktigt att man jobbar med hjärtat och låter andra människors framgångar bli viktigare än ens egna om man vill uppnå Go Elite 10. Reidun älskar att arbeta med Synergy WorldWide och planerar att fortsätta göra det hela livet. Go Elite-bonusen på 1 200 € ska hon använda för att hälsa på sin son i Thailand över julen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us