ANVÄND HÖGTIDERNA TILL DIN FÖRDEL


Jul- och nyårshelgerna är här, vilket innebär fester, presenter och kvalitetstid med nära och kära. Låt inte din Synergy-verksamhet hamna i skymundan. Använd i stället dessa festfyllda möten till att betona företaget du representerar samtidigt som du stärker dina relationer med andra. Här är några kreativa sätt att marknadsföra din Synergy-verksamhet samtidigt som du visar din tacksamhet för dina lojala Synergy-kunder.

Skicka julkort

Folk tycker om att veta att de finns i dina tankar den här årstiden. Skicka meningsfulla julkort till dina nuvarande kunden, potentiella kunder och potentiella teammedlemmar. Det är ett bra sätt att låta kunderna veta att du uppskattar dem och att skapa kontakt med potentiella teammedlemmar och kunder. Inkludera äkta välönskningar som är unika för mottagaren.

Dela ut Synergy-prover

Förutom att skicka julkort kan du också skicka Synergy-prover. Det är ett bra sätt att introducera kunder till nya produkter som de kanske inte har provat än. Du kan också ge prover som små julklappar. Var kreativ och knyt ihop några prover med en festlig rosett eller skänk dem i en liten presentpåse.

Ordna en julfest

Skapa julstämning åt ditt team Ordna en julfest för att skapa julstämning åt teammedlemmar och kunder. Dela ut Synergy-produktpriser till dem som bjuder in flest personer till festen. Servera goda recept med SLMsmart för en festlig Synergy-prägel

Donera till välgörenhet

För att hylla gåvosäsongen kan du be ditt team registrera sig för ett välgörenhetslopp eller delta i en gåvoinsamling. Genom att gå samman kan du utnyttja den kamratskap som teamet har ägnat året åt att bygga upp, samt exemplifiera principen ”Lämna ett arv” genom donationer eller service. Mottagarna uppskattar din service och nya personer får upptäcka Synergy och dess värderingar.

Ge kunderna någonting extra

Ge lite mer den här säsongen. Beställ extra varor med Synergy-märket som du kan inkludera som bonusgåvor åt kunder som tack för deras affärer. Välj bland flera olika produkter, inklusive armband, pennor, USB-minnen, kalendrar, smoothie-flaskor m.m. Titta på alla varorna genom att klicka här.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us