Österrikes Fantastiska Fyra uppnår Go Elite 10!Österrike är ledande inom Europa när det kommer till att kvalificera sig för Elite Honors och Go Elite 10-bonus. Bara i januari stod Österrike för mer än en tredjedel av januaris 312 kvalificerade Elite Honors. Den största förtjänsten till landets framgångar med Elite Honors kan utan tvekan tillskrivas fyra ledare som har uppmuntrat och stöttat sina team för att uppfylla de kriterier som krävs för att uppnå Elite Honors och skapa en framgångsrik affärsmodell.

Var och en av följande teammedlemmar uppnådde Go Elite-bonusen på €1200 genom att kvalificera sig för Elite Honors och sponsrade minst 10 andra teammedlemmar som även de kvalificerade sig för Elite Honors. KLICKA HÄR för mer information om hur du kvalificerar dig för Elite Honors och Go Elite.

FRANZ FRIESS
Pearl Executive

”Do and do again” är de magiska ord som leder till framgång med Elite Honors, enligt Franz. Distributörerna måste vara konsekventa i sina handlingar för att nå framgång. Det här är andra gången Franz uppnår Go Elite 10-bonus, och vid båda tillfällena började allt med beslutsamhet och en detaljerad plan för att nå målet. Varje moment var planerad i detalj och varje detalj var nödvändig för att lyckas. Med sin handlingsplan redo tvekade han aldrig. Franz har återigen bevisat att Go Elite 10 är ett uppnåbart mål och nu föregår han med gott exempel genom att visa sina kollegor hur de kan nå dit.

”En månad går fort, och utan ett snabbt och handlingskraftigt agerande riskerar du att missa möjligheten” säger Franz. Vidta åtgärder redan nu och gör vad som krävs. Jag ser det som min skyldighet att informera människor om att det finns en produkt som kan förbättra deras övergripande levnadsstandard och hälsa.

CORINNA FRÖWEIN
Team Leader

Corinna vet vikten av att ha en handlingsplan och förstår värdet i kvalitén hos Synergys produkter, vilket har resulterat i hon för andra gången uppnått Go Elite-bonus. Corinna strävar efter att alltid vara i regelbunden kontakt med sitt team. Schemalägga möten, planera och se till att alla är riktigt motiverade är avgörande faktorer om man ska föregå med gott exempel, och rätt tillvägagångssätt för att växa både som ledare och team.

Elite Honors har försett Corinne med åtskilliga tillfällen att växa och bli framgångsrik i sitt ledarskap och hon är övertygad om att Synergys framtid ligger i Elite Honors-affärsmodell.

“Med rätt handlingsplan, motivation och stöd, är allting möjligt” säger Corinna. “Det är jag 100% säker på”

ROBERT SUPPAN
Team Elite

“Elite Honors är, enligt min uppfattning, den rakaste vägen till framgång” säger Robert.
“Framförallt när man sätter Go Elit 10 som månadsmål, så är det något som verkligen ökar produktiviteten i vårt team … Jag har möjligheten att göra det, och det är precis vad jag gör”

Robert är en passionerad medlem av Synergy-teamet som vill hjälpa andra att förverkliga sina drömmar och samtidigt optimera deras hälsa och välbefinnande.

För Robert är hårt arbete ett enkelt val och kommer naturligt, eftersom han har så roligt på jobbet. Han lär sig ständigt av sina erfarenheter och misstag, och tack vare sina motgångar har han lärt sig bli en starkare person och en bättre ledare. Robert har byggt ett starkt team som strävar mot Elite Honors tillsammans.

HEIDI KELBIC
Team Director

När människor strävar tillsammans mot ett gemensamt mål blir det verkliga värdet av  Synergy´s Elit Honors resultatmodell tydlig.

“Tillsammans är vi starka” säger Heidi. “Jag älskar våra V3-produkter för att … de förbättrade min hälsa och det är precis vad jag vill göra för andra, förbättra deras fysiska och ekonomiska hälsa.

Heidi vet hur viktig noggrann planering är för att nå sina mål. Att förstå sitt mål är nycklen till att uppnå det. Det är framförallt Heidi´s arbetsmoral och starka stöd från sitt team som gör att hon utmärker sig på marknaden och ger henne möjligheten att uppfylla de krav som krävs för att uppnå Go Elit 10. Att stödja sitt team och dagligen arbeta för en utvecklande arbetsmiljö har gett Heidi fantastiska möjligheter till att växa som person, något hon tackar Synergy för varje dag.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us