ProArgi-9+ ingår i 2016 års Physicians' Desk ReferenceProArgi-9+ är återigen inkluderad i Physicians' Desk Reference (PDR). Den 70:e upplagan av PDR innehåller etikettinformation om godkända läkemedel och kosttillskott, plus hundratals färgbilder på produkter, inklusive en bild av ProArgi-9+. Varje produktbeskrivning innehåller doseringar, biverkningar osv.

PDR skriver att ”ProArgi-9+ är världens mest högkvalitativa kosttillskott med L-arginin” och att ”ProArgi-9+ utformades genom ett samarbete mellan ledande vetenskapsmän och kardiovaskulära specialister som genomfört omfattande undersökningar på L-arginins kapacitet att främja ett hälsosamt hjärta.”

PDR finns tillgänglig på bibliotek, i bokaffärer, på apotek och kliniker, och det är en resurs som används av läkare och medicinska specialister. Att ProArgi-9+ ingår i PDR ger Synergy WorldWide värdefull trovärdighet och gör att produkten syns på marknaden.  Vi uppmuntrar alla teammedlemmar att använda den här informationen när du bjuder in andra att upptäcka ProArgi-9+ och dra fördel av dess effektiva ingredienser för att kunna leva ett hälsosammare liv.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us