Synergy välkomnar Nuno CarvalhoVi vill härmed välkomna det nyaste tillskottet till Synergy Europe-teamet – Nuno Carvalho! 

Som Europas försäljnings- och marknadsföringsrepresentant är Nunos huvudmål att stötta teammedlemmarna ute på fält. Nuno arbetar direkt med Europas vice VD, Carmelo D'Anzi och är en resurs för teammedlemmarna i alla försäljnings- och marknadsföringsinitiativ.  

Nuno har 13 års erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, flerspråkig kundservice och turismförvaltning och har arbetat på nätverksmarknadsföringsföretagen Visalus, Cosway och Stemtech. Hans bidrag till dessa företag inkluderar implementeringen av marknadsföringsstrategier, implementeringen av marknadsföringsprogram och verktyg, utveckling av marknadsföringsinnehåll och att fungera som förbindelselänk till marknadsledarna. Nuno kommer från Portugal men bor för närvarande i Holland. Han talar flytande portugisiska, spanska och engelska samt är duktig på franska och italienska.

Nuno passar perfekt för den här nya positionen och ser fram emot att arbeta med Synergy Europe. Hans erfarenhet skapar betydande mervärde åt företaget och vi ser fram emot att använda hans kunskaper för att hjälpa Synergy Europes marknader och teammedlemmar.

Vi vill återigen hälsa Nuno varmt välkommen till Synergy WorldWide!CONVERSATION

Instagram

Follow Us