Meddelande från General Manager: Sommaren 2015

Synergys ledare världen över är alla överens om en sak: Synergys evenemang är det bästa sättet att lära känna kollegor, få värdefull utbildning och introducera Synergy-familjen för nya teammedlemmar. Dessutom är de alltid fullspäckade med presentationer, underhållning och en massa roliga saker. Nu när sommaren nästan är över börjar det bli dags att trissa upp förväntningarna på årets största evenemang: Summit 2015 i Rom!

Synergy har under många år varit ett välkänt märke med fokus på kardiovaskulär hälsa, men vi har under senare år även expanderat på nya marknader och nått en större publik. Vi tror naturligtvis fortfarande på välmående hjärtan, och våra produkter används idag av elitatleter runt om i världen för att maximera resultat under både träning och tävling. Tusentals personer har nått framgångar med de vikthanteringsprodukter som vårt företag erbjuder.

Synergy sponsrade cykelstallet IAM Cycling under årets Tour de France och stallet lyckades placera sig bland de tio bästa! Det är inte bara våra idrottare som skördar framgångar i år – även våra teammedlemmar har presterat otroligt väl. Jag ser fram emot att träffa våra allra mest framgångsrika teammedlemmar under årets Summit. Jag ser även fram emot nya produktlanseringar, kampanjer och företagsresor som utvecklar din Synergy-verksamhet. Håll utkik efter ett nytt och banbrytande program som kommer att lanseras under Summit 2015! Den här nyutformade affärsmodellen kommer att hjälpa dig maximera din potential med Synergy på ett helt nytt sätt.

Med tanke på det börjar det bli dags att planera för Legacy Retreat 2016 i Kona, Hawaii. Se till att du drar fördel av kampanjen som lanseras i Rom för att få en plats på Legacy Retreat. KLICKA HÄR för att läsa mer om hur du kvalificerar dig!

Jag ser fram emot nästa kapitel under 2015 och ser även fram emot att träffa dig på ett kommande evenemang. När Summit 2015 är avslutat kommer vi att anordna evenemang för att sammanfatta lanseringen av våra nya, spännande produkter och program. Vårt första evenemang kommer att anordnas i Östersund den 26 september. Mer information kommer snart, så missa inte det!

Mina första månader som General Manager har verkligen varit roliga och det har varit ett sant nöje att arbeta med er alla. Stort grattis till ännu ett framgångsrikt kvartal! Vi ses på Summit!
CONVERSATION

Instagram

Follow Us