VANLIGA FRÅGOR OM TOPPMÖTET


F. Kommer det att finnas översättningsutrustning till hands?
S.  Du kan hämta ditt översättningsheadset när du registrerar dig. Du behöver ange ditt namn och Synergy ID-nummer. Du får betala en avgift på 300 euro om du inte lämnar tillbaka headsetet direkt efter det sista passet. Det kort du lämnade vid registreringen debiteras.

F. Vad är det för klädkod på toppmötet?
S. Klädseln vid de flesta aktiviteter är ”Business Casual”. Vid utmärkelsekvällen gillar många att bära formell klädsel (cocktailklänning för damer, kavaj och slips för herrar). Formell klädsel krävs också vid VIP-mottagningen.

F. Vad är det för öppettider i Summit Store, toppmötesbutiken?
S. Fredag 4 september
13:00–20:00
Lördag 5 september
9:00–16:00

F. Vilka betalningsalternativ finns i Summit Store?
S. Alla betalningsformer som accepteras vid onlineköp accepteras i Summit Store. Kontanter tas inte emot.

F. Kan man få produkter hemskickade? 
S. Ja, vi kommer att jobba med samma ordersystem. Du får betala standardmässig fraktavgift. Merchandisevaror kommer inte att kunna skickas hem.

Måste man vara med på toppmötet för att få del av erbjudandena? 
S. Det är bara Team Members som är med på toppmötet som kan få toppmötesspecialare. Returneringar tillåts inte. En slutlig försäljningspolicy kommer att gälla för alla produkter och merchandisevaror.

F. Kommer det att finnas anvisade platser under de allmänna passen?
S. Under pass I kommer vi att tilldela platser efter land, för att göra det lättare att samordna nationsparaden under evenemanget. Under det sista passet anvisar vi platser för alla nya Team Leaders och högre. Under alla de andra passen reserveras inga särskilda platser.

F. Kan jag ta med mig gäster till något av mötena?
S. Alla deltagare som har betalat registreringsavgiften har tillträde till mötena. Det enda området som är tillgängligt för de som inte registrerat sig är Synergy Store, Synergys butik.

F. Jag har fått en inbjudan till VIP-mottagningen, vad gäller där?
S. VIP-mottagningen kommer att hållas på restaurangen Caffè Delle Arti klockan 20:00–22:00 och innefattar middag och underhållning. Deltagarna ombeds att bära formell klädsel – cocktailklänning för damer och kostym för herrar. De som fått en inbjudan till denna mottagning kommer att få ett VIP-mottagningsmärke på namnknappen de får vid registreringen. Det märket blir varje deltagares biljett till mottagningen. Du svarar själv för att ta dig till restaurangen. Adressen till Caffè delle Arti är Via Gramsci 73 Roma 00197.

F. Vad är VIP Checkout?
S. Inne i Synergys butik Synergy Store på toppmötet kan alla med VIP Checkout-märke på sin namnbricka få checka ut snabbare. Titta bara efter VIP Checkout-registret när du är redo att göra ett köp.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us