Synergy Team Leader Camp!

Synergy Europe anordnar Team Leader Camp från den 30 oktober till den 1 november 2015. Evenemanget genomförs av värden Mads Østvang på vackra Albir Playa Hotel & Spa i Alicante, Spanien. Team Leader Camp i november är särskilt avsett för våra teammedlemmar i Norge, Sverige och Danmark.

Den här utbildningen skapades av Mads Østvang, Presidential Executive. Mads skapade evenemanget eftersom han tror på samarbete och vet att det är viktigt med specialanpassad utbildning för att hjälpa Team Leaders att skapa tillväxt inom sina verksamheter. Evenemanget är utformat för att ge Team Leaders de verktyg och den support de behöver för att säkerställa maximal tillväxt och snabbt avancemang på rankingen. Utöver den fantastiska utbildningen får Team Leaders även möjligheten att samarbeta med kollegor, fira sina tidigare framgångar och njuta av utsökt mat och förstklassig underhållning.

Betald kvalificering

1. Uppnå pin-titeln Team Leader eller högre för första gången mellan 1 januari och 1 oktober 2015
2. Kvalificerade deltagare bjuds på mat, logi och en kväll på Benidorm Palace
3. Flygbiljetter ingår inte
4. REGISTRERA DIG NU om du är kvalificerad!
5. Registreringen avslutas den 1 oktober 2015

Obetald kvalificering

1. Respektive till de som kvalificerar sig för evenemanget kan registrera sig, men de svarar för sina egna kostnader.
2. Alla teammedlemmar som tidigare år har kvalificerat sig för Team Leader Camp kan delta i evenemanget genom att stå för sina egna kostnader.
3. REGISTRERA DIG NU om du är kvalificerad!
4. Registreringen avslutas den 1 oktober 2015

Hotellpriser

Hotellrummen kostar 66,50 € per person/per natt med helpension i ett dubbelrum. En ytterligare avgift på 32 € per natt tillkommer för enkelrum. Du får 20 % rabatt på en tredje person i samma rum. Ytterligare nätter kan bokas till samma pris genom att ringa +34-966 86 49 43.

Dagordning

Dag 1: 
17.00-22.00
Ledarskapsutbildning – Mads Østvang

Dag 2: 
09.00-18.00
Ledarskapsutbildning (fortsättning) – Mads Østvang

Kvällsunderhållning på Benidorm Palace.

Dag 3: 
10.00-14.00
Ledarskapsutbildning (fortsättning)
Huvudkontoret utbildar gällande Success Track
Utmärkelser och certifikat till deltagarna

De som stannar till och med måndag är inbjudna till en paellafest hemma hos Mads och Susanna Østvang söndagen den 8 november.

Vägbeskrivning till Albir Playa Hotell

Flyg till/från Alicante (ALC) – den närmaste flygplatsen. Från flygplatsen är det ca 50 km till hotellet med buss, taxi eller hyrbil. En enkelresa med taxi kostar ca 85 €. Hyrbilar är mycket billigare och kan bokas på www.rentalcars.com.

KOM IHÅG: REGISTRERINGEN STÄNGER DEN 1 OKTOBER!

Vi har reserverat 50 rum till och med den 15 oktober och kommer att slutföra deltagarlistan den 15 oktober. Vänta inte med att registrera dig! Flygbiljetterna blir dyrare ju längre du väntar.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us