Så här skapar du kontakter på rätt sätt av Peppe Lucio, Pearl Executive


Människor över hela Europa frågar mig hur man blir framgångsrik inom nätverksmarknadsföring. Mitt svar är enkelt och alltid detsamma: duplicering. Hur göra man för att duplicera? Engagera andra, prata med passion och gör det om och om igen.

Att lära sig hur man kontaktar och pratar med människor är den svåraste delen i den här branschen. Den största utmaningen är att knyta an till andra människor. Resten är enkelt.

Var inte rädd
Vårt mål är att dela Synergys möjligheter med andra. Om vi vill kunna förändra människors liv måste vi vara orädda och våga prata.

"Börja istället konversationen med att förklara att ett företag som heter Synergy WorldWide kan förändra deras liv. Att introducera produkterna kommer senare. Förklara för personen du pratar med att du jobbar med ett projekt som kan förbättra deras liv. "
Om du verkligen tror på det du gör är det inte svårt att gå fram till en person och säga: ”Hej, hur är det? Jag skulle vilja berätta för dig om ett fantastiskt projekt som jag arbetar på tillsammans med ett mycket unikt företag. Har du 15-20 minuter?”

Människorna du pratar med måste känna din energi och entusiasm. Kom ihåg, du rekryterar för att bygga någonting bestående. Fortsätt på det här sättet dag efter dag så kommer du snart att lära dig vad som fungerar och vad som inte gör det.

Var beredd att prata med vem som helst, när som helst
Oavsett var du befinner dig – när du är ute och äter, sitter på tåget, när du tränar eller gör ärenden – måste du vara beredd att prata med folk om Synergy. Man vet aldrig, du kanske hittar en perfekt samarbetspartner redan idag. Om du inte pratar med människor runt omkring dig kan du missa en fantastisk möjlighet.

Jag reser väldigt mycket och sitter varje dag bredvid en person jag inte känner. Jag pratar ofta med människor på tåget och berättar för dem att jag är på väg till ett möte för att diskutera en spännande affärsmöjlighet. Jag ger dem mitt visitkort och frågar om jag kan skicka några broschyer och varuprover till dem. Sedan följer jag upp med dem några dagar senare. Tillväxt inom den här branschen börjar med ordet ”Hej”.

Ha meningsfulla konversationer
Många av mina kollegor gör misstaget att inleda konversationer med att prata om produkterna. Personen som du pratar med kommer med all säkerhet att förklara att de inte är intresserade, eller att de redan använder en annan produkt. Helt plötsligt hamnar konversationen i en återvändsgränd.

Börja istället konversationen med att förklara att ett företag som heter Synergy WorldWide kan förändra deras liv. Att introducera produkterna kommer senare. Förklara för personen du pratar med att du jobbar med ett projekt som kan förbättra deras liv. Det här är en verklig möjlighet, inte något företag som försöker lura dig på pengar. När du förklarar för dem att ditt jobb går ut på att hjälpa dem nå nya höjder kommer de garanterat att börja lyssna noggrannare.

Fråga sedan vad de vill få ut av den här möjligheten. Vi måste bli så bra som möjligt på att sätta oss in i andra människors liv och se saken från deras sida. Om vi engagerar nya kontakter på ett sätt som talar till både deras hjärtan och hjärnor kommer de att vilja arbeta med oss. Om vi kan hjälpa dem hitta områden i deras liv som kan förbättras med Synergys möjligheter, så kommer de att förstå Synergys verkliga syfte – att skapa bestående framgångar.

Dina egna framgångar är ett viktigt argument när du pratar med en potentiell distributör. Berätta vad du gjorde innan du började arbeta för Synergy WorldWide, och förklara på vilka sätt ditt liv har förbättrats. Öva på att berätta din historia på 1-2 minuter. De kommer att vilja höra mer om du är ett levande bevis på att möjligheten fungerar.

Vi förändrar liv framför allt genom att skapa ekonomisk frihet, och drivkraften bakom detta är produkten. Innan vi säljer en produkt säljer vi en livsstil som saknar begränsningar.

Sluta aldrig att leta
Föreställ dig att du går på en gata tillsammans med din son och det är mycket människor runt omkring er. Plötsligt ser du honom inte. Fortsätter du att gå vidare? Självklart inte. Du börjar naturligtvis att leta efter honom och gör allt du kan för att hitta honom. Du måste arbeta med samma beslutsamhet när du arbetar med din Synergy-verksamhet.

Många av oss går som blinda genom livet, med målsättningen att bara ta sig igenom dagen. Många låter sina liv springa förbi. Många har drömmar, men att förverkliga dem är omöjligt eftersom de saknar resurser för att lyckas. Jag förklarar för alla mina nya kontakter att de måste förändra sig själva för att förändra sina liv. Jag vill att människor ska kunna drömma igen. Vi lever i en värld som saknar drömmar och vi måste förklara för människor att vi har de verktyg som behövs för att de ska kunna börja drömma igen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us