Missa inte Synergy’s stora höstmöte i Örebro den 10 oktober 2015

Plats: Scandic Västhaga, Örebro
Datum: 10 Oktober, 2015
Tid: 10:00 – 18:00
Pris: 29 EUR/person inkl välkomstfika, lunch & eftermiddagsfika

Vi välkomnar dig och ditt team till en heldag med värdefull träning och motivation på agendan.

Kom och lyssna på den flerfaldige olympiske- och världsmästaren Anders Olsson. Han kommer att dela med sig av sin karriär och sin senaste bragd, då han nyligen genomförde superklassikern på otroliga 21 h och 21 min. Mot alla odds, från vårdpaket till Folkhjälte.

Mads Östvang, Europas första Presidential Executive kommer att vara på plats och dela med sig av sina bästa råd och djupa kunskaper inom mind setting, det vill saga hur man ska agera för att uppnå sina mål.

Benjamin Clarhom-Anton vår nya General Manager för Skandinavien kommer att ge en tillbakablick från European summit i Rom. Han kommer även ge oss de allra senaste nyheterna från Synergy och prata om Synergy’s utvcklingspotential i Sverige.

Några av våra produktanvändare kommer att på scen dela med sig av sina personliga erfarenheter av våra produkter. “Bli en produkt av produkten”

Pearl Executive Heidi Byrkjeland kommer att dela med sig av nyttiga tips om hur man sätter och genomför utsatta mål. Hon kommer även att ge oss en vägledning kring hur man blir Team Manager med en månadsinkomst på 25 000 SEK.

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Anmäl dig till detta event genom att klicka på denna länk.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us