Världsmästare i karate tar hjälp av Synergy-produkter


Cathy McAleer är en mycket tuff kvinna, både fysiskt och mentalt. Hon tillhör den absoluta världseliten inom MMA. Hennes schema är alltid fullspäckat med saker som har med karate att göra: från egen träning och att coacha andra karatemästare – till viktiga administrativa uppgifter som rör karate på Irland.

Hon är grundare av karateklubben NIKA (Northern Ireland Karate Academy) och leder även två klubbar i Queens Leisure Complex Holywood och Stormont Pavilion, där hon tränar världsmästare, europeiska mästare, brittiska mästare och irländska mästare. Utöver alla dessa åtaganden har hon dessutom ett annat heltidsjobb. Hon arbetar som chef för en av Nordirlands Virgin Active Health Clubs. Förutom ett certifikat i idrottsmassage har Cathy även en universitetsexamen i marknadsföring med fokus på sport och idrott.

Prestationer:

  • Världsmästare, WKC Kata 2014
  • Världsmästare, Kumite Karate 2014
  • Silvermedalj, WKC 2014
  • Europeisk mästare, Kickboxning (full contact) 2014
  • Delad första plats, WKN K1 2014
  • Obesegrad nordirländsk mästare tio år i rad
  • Karatelärare med svart bälte (tredje dan) och landslagscoach för Nordirland 

”Många människor frågar mig hur jag har tid med allting och hur jag orkar träna och tävla”, säger Cathy. ”Synergys olika produkter har gjort en otrolig skillnad för mig.”

Cathy började använda V3-systemet i juni 2014 och upptäckte otroliga fördelar med produkterna efter bara tre veckor. Hennes träningspass är hårda och hennes kropp tar mycket stryk, men eftersom Synergys produkter påskyndar återhämtningen kan hon nu träna oftare. Trots att hon inte är särskilt förtjust i att jogga har hon lyckats utöka sin joggingrunda från 5 km till 10 km.

Cathy tycker om att dela Synergys produkter med andra och hennes stora kontaktnät inom den irländska sportvärlden har gett henne en stor kundvolym.
Cathys nästa stora turnering blir världsmästerskapen i kampsport, som arrangeras i Geneve i september, där hon kommer att tävla i kickboxning.

”Jag har alltid drömt om att få titulera mig världsmästare i två olika sporter och den 13 september går den drömmen förhoppningsvis i uppfyllelse”, säger Cathy. ”Var och en av Synergys produkter bidrar till mina framgångar på olika sätt. Jag vill tacka Synergy för helt suveräna produkter!”

Vi på Synergy önskar Cathy lycka till. Vi är mycket stolta över att du är en del av vår familj!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us