Banbrytande månad för Synergy Executives


Synergy WorldWide gratulerar de första ”Triple Presidential Executives” någonsin!

Nu har det äntligen hänt! Synergys tillväxt har fått två av våra ledare att uppnå en titel som aldrig tidigare förärats någon inom företaget – Triple Presidential.

Vi gratulerar Mr. Yun Tae Hwang, från Sydkorea och Mr. Mark Comer, från USA, till att vara först någonsin med att uppnå denna imponerande framgång. Dessa herrar har varit med företaget från starten och är båda överens om att deras tid hos Synergy varit den mest givande i deras karriärer.

Detta innebär att Mr. Hwang och Mr. Comer, har över 1.2 miljoner CV på sitt svaga ben, en aldrig tidigare skådad bedrift – som Synergy WorldWide och dess grundare Dan Higginson en dag hoppades skulle bli verklighet.

Förutom att gratulera Synergy första ”Triple Presidential Executives” någonsin, har ytterligare 12 distributörer uppnått nya titlar, vilket betyder att sammanlagt 14 executives avancerat i rankingen på en enda månad. Detta är ett Synergy-rekord! Klicka på den blå knappen för att besöka gratulationssidan och läsa mer om dessa imponerande ledare.


Vi gratulerar följande personer för det hårda arbete de lagt ner för att nå sina mål;

Presidential Executive
Takashi Oda, Japan

Diamond Executive
Jeong Yoo Tae, Sydkorea

Emerald Executive
Sachiko Watanabe, Japan
Satomi Yoshida, Japan
Yui Oishi, Japan

Pearl Executive
Robert Suppan, Österrike
Seo Yeon Ho, Sydkorea
Park Sun Kyoung, Sydkorea
Lee Soo Yeon & Shin Kyoung-Ho, Sydkorea
Koko K.K., Japan
Shunei Yamaoka, Japan
Hironao Tachibana, Japan

Det pratas världen över om den enade och strategiska framtid Synergy går tillmötes, vilket skapar en aldrig tidigare skådad entusiasm.  Vi ser fram emot att få se många fler distributörer klättra på rankingen under 2016!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us