BRONZE CAMP I STOCKHOLM, 28 MAJ 2016!Om din högst uppnådda titel är minst star eller högre hoppas vi att att du kommer till Stockholm den 28 Maj 2016, för årets första Bronze Camp i Sverige!

VAD ÄR BRONZE CAMP?

Genom att närvara på vårt Bronze Camp kommer du att få de redskap du behöver för att kunna uppnå nästa nivå av framgång i din Synergy-verksamhet genom att växa och stärka upp ditt säljteam.

DETALJER:

Var: Radisson Blu Arlandia Hotel 
När: 28 Maj, 2016
Tid: 10.00 -17:00
Avgift: € 25, inklusive lunch och kaffe
Behörighetskrav: Star eller högre eller EHC kvalificerad 1 gång.

Vår generaldirektör Benjamin Clarholm Anton kommer tillsammans med Pearl Executive, Heidi Byrkjeland och lokala ledare att arrangera denna roliga, men samtidigt krävande workshop. Du kommer bland annat lära dig om föredrags- och presentationsteknik och konsten att bygga upp och leverera en presentation som väcker nyfikenhet för din Synergy-verksamhet.

Under denna workshop kommer distributörer att arbeta både individuellt och I grupp för att lösa specifika uppgifter. När uppgiften är avklarad kommer resultatet att presenteras för gruppen. Den här övningen kommer att lära deltagarna nya tekniker och förmågor att applicera i sitt dagliga arbete omgående efter avslutad kurs.

RING KUNDTJÄNST FÖR ATT REGISTRERA: +46 20 10 91 40

CONVERSATION

Instagram

Follow Us