Ta en titt på den nya Europakalendern!En stor del av SYNERGYs distributörer bedriver sina verksamheter i olika länder och städer över hela Europa. Det är därför vi med glädje kan berätta att den nya och förbättrade kalendern kommer att hålla dig uppdaterad oavsett var i Europa du väljer att bygga din verksamhet.

SYNERGYs blogg-kalendrar har förenats till en all-inclusive Europakalender! Nu kan du hålla dig uppdaterad på möten, utbildningar och andra händelser som är planerade i hela Europa, på ett och samma ställe.

SÅHÄR ANVÄNDER DU KALENDERN

Gå till SYNERGYs blogg och klicka på "Kalender"-fliken överst på sidan. Denna länk tar dig till Europakalendern där varje händelse är färgkodad för att ange värdlandet. Använd nyckeln under kalendern att matcha länder till färger.

Den nya Europakalendern är designad så att du enkelt ska kunna hitta det du letar efter. Om du exempelvis är från Polen, men vill se vad som händer i Tjeckien, går du helt enkelt till rullgardinsmenyn ovanför kalendern och väljer det lands kalender du vill se. Detta val kommer då automatiskt att ta bort alla händelser som inte är associerade med det land du valt.

Eventformulär

Förutom Europakalendern har alla distributörer nu tillgång till eventformulär på sitt eget språk. Dessa formulär finns under kalendern på respektive bloggar. Vi vill uppmuntra alla distributörer att använda detta formulär och kalendern som ett marknadsföringsverktyg för kommande events. Vänligen fyll i formuläret i sin helhet. Ofullständigt eventformulär publiceras inte. Vänligen håll kommentarer i fältet för "händelsebeskrivningen" kort.

Obs: Skicka in eventet minst en vecka innan de är planerad att äga rum. Händelsekalendern kommer att uppdateras varje dag, måndag-fredag.

Nu är det upp till dig att planera evenemang och lämna in dem så vi kan fylla kalendern inför ett fullspäckat 2016!CONVERSATION

Instagram

Follow Us