KOMMER DU KVALIFICERA DIG TILL TEAM MANAGER ACADEMY?Vackert inbäddad bland Österrikes snötäckta alptoppar ligger en tillflyktsort som många av Synergys distributörer arbetar hårt för att få en inbjudan till varje sommar. I Telfs, på det exklusiva Interalpen-Hotel Tyrol samlas under några vackra sommardagar varje år högpresterande Synergy-distrubutörer under Team Manager Academy för att lära, nätverka, slappna av och njuta av den friska alpluften.

Kommer du bli inbjuden till årets retreat 16-19 juni? Det är bara två månader kvar att kvalificera sig på!

HUR DU KVALIFICERAR DIG

1. Avancera i rankingen till Team Manager (14,000CV) för första gången mellan juni 2015 och maj 2016.

ELLER

2. Som sponsor, bibehåll din position som Team Manager minst en gång mellan juni 2015 och maj 2016.

ELLER

3. Avancera förbi din tidigare högsta position om du deltog i TMA 2015.


3 ANLEDNINGAR TILL ATT KVALIFICERA SIG

1. Kurserna
Team Manager Academy innehåller presentationer och kurser med medlemmar av Synergy´s Corporate Team, bland annat högt uppsatta chefer och general managers. Dessutom är motivational speakers inbjudna för att dela med sig av sina budskap. Under årets sammankomst kommer deltagarna få en inblick i Synergy´s framtidsplaner. Denna spännande kunskap kommer att hjälpa distributörerna förbereda bade sig själva och sina verksamheter inför vad som komma skall. Detta är detaljerade möten med värdefull information som inte kan fås någon annanstans.

2. Lyxen
Alla rum och sviter på Interalpen-Hotel Tyrol är lyxigt inredda i modern, tyrolsk stil med  balkong och utsikt över Inns dalgång och bergen. Restaurangerna serverar ett brett utbud av rätter för alla smaker. Här finns ett stort spa med inomhus- och utomhuspool, och i den lyxiga spaavdelningen finns en tyrolsk bastuby och en pool med panoramautsikt.

3. Nöjen
Team Manager Academy anordnar varje år events där deltagarna kan nätverka, umgås och jämföra sina kunskaper med varandra. Årets aktiviteter har aldrig tidigare genomförst på Team Manager Academy! Team Manager Academy håller även utsökta lucher och middagar , vilka är enastående tillfällen att knyta kontakter och vänskapsband med Europeiska toppchefer. Vi hoppas att få se många nya, såväl som bekanta ansikten vid Team Manager Academy 2016!

KLICKA HÄR för att läsa mer om Team Manager Academy.  


CONVERSATION

Instagram

Follow Us